USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Togg, "Akıllı Şehirler" İçin Start-up'lara Destek Verecek!

Togg, ülkemizdeki bazı start-up'lar için destek verecek. Plug and Play kapsamında Türkiye için başlatılan "Akıllı Şehirler Programı"na kurucu üye olan şirket, küçük ekiplere hem atölye hem de mentörlük desteği verecek.

Togg,
01-12-2022 22:51
Google News

Türkiye'nin ÖZETİ| Otomobili Girişimi Grubu (Togg), dikkat çeken iş birlikleri yapmayı sürdürüyor. Bu bağlamda; birkaç ay önce "Plug and Play" isimli bir programa dahil olan Togg, şimdi bu programın Türkiye ayağındaki yeni bir dalını daha duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Togg, Türkiye'de "Akıllı Şehirler Programı" için kurucu üye oldu.

Yapılan resmi açıklamalara göre Togg, bundan sonraki süreçte akıllı enerji ve akıllı yaşam gibi alanlarda geliştirilip, Plug and Play programına dahil edilen projelere destek verecek. Seçilecek start-up'ların gerek atölye çalışmaları gerekse mentörlükleri, Togg tarafından yapılacak. Bazı girişimler, uluslararası ölçek büyütme programına bile dahil edilecek.  Bu sayede küçük ekipler, sırtlarını Togg'a yaslamış olacaklar.

"Bir otomobilden çok daha fazlasını sunmayı hedefliyoruz"

Togg

Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuyla ilgili açıklamalar yapan Gürcan Karakaş, dikkat çeken ifadeler kullandı. Togg CEO'sunun açıklaması şu şekildeydi:

Mobilite ekosisteminin şekillenmesinde start-uplar kritik rol oynuyor çünkü günümüzde inovatif teknolojiler ne otomotiv sektöründe ne de kurumsal büyük şirketlerde bulunuyor. Bu inovasyonlar çoğunlukla küçük, çevik, yaratıcı girişimciler yani start up’lar tarafından geliştiriliyor. Teknoloji alanında da otomobiller birer akıllı yaşam alanları haline geliyor. Biz de ‘Togg Akıllı Yaşam’ adını verdiğimiz hizmetlerle bağlantılı bir otomobilden çok daha fazlasını sunmayı hedefliyoruz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
1916'da 1 Osmanlı Lirası Nasıl 4,37 Dolardı?
1916'da 1 Osmanlı Lirası Nasıl 4,37 Dolardı?

Osmanlı lirasının 1916’da Amerikan dolarının önüne geçtiğine dair pek çok söylenti var. Bu durum, Osmanlı Devleti’nin ekonomik gücünü gösteriyorken, gerçekten de gerçeği yansıtıyor mu?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu