USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tim Cook, Apple Vision Pro ile neler yaptığını açıkladı

Tim Cook, Apple Vision Pro ile neler yaptığını açıkladı
15-07-2024 01:07
Google News

Apple ÖZETİ| Vision Pro tüm dünya tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Talebin gelecek çeyrekte daha artması bekleniyor. Apple CEO'su Tim Cook, başlığın yeni pazarlarda tanıtımını yapmak amacıyla akıllı başlığı her gün kullandığını ve bunun günlük hayatının bir parçası olduğunu söyledi.

Apple Vision Pro başlığıyla, Cook günlük hayatta neler yaptı?

Başlığın piyasaya sürülmesinden bu yana sektörde büyük bir heyecan yarattı. Vision Pro, günlük yaşamın tüm yönlerine hitap edecek şekilde tasarlandı. Cook, akıllı cihazı kullanarak her gün Apple TV+ içeriklerini izlediğini belirtti. Ünlü CEO başlığı kullanarak inanılmaz bir deneyim yaşadığını aktardı.

tim-cook-apple-vision-pro-ile-neler-yaptigini-acikladi

CEO ayrıca başlığın çoklu görevler için en iyi olduğunu söyledi. Müşterilerin cihazın tüm yeteneklerini öğrenmek için bir demo denemeye çalışmaları gerektiğini aktaran CEO, 3D deneyimini göstermenin çok zor olduğunu aktardı.

Apple'dan yapay zeka hamlesi için sürpriz karar!

Apple'dan yapay zeka hamlesi için sürpriz karar!

Apple CEO'su Tim Cook, şirketin 2024 yılında sunacağı yapay zeka destekli ürün ve hizmetler için büyük yatırım yaptığını açıkladı.

CEO'ya göre başlığın kullanımı oldukça kolay. Bir iPhone kullanabiliyorsanız, başlığı da kullanabilirsiniz, Cook, cihazın bazı özelliklerini de duygusal bulduğunu vurguladı. Apple Vision Pro rakiplerine göre pahalı olmasına rağmen, endüstrideki çoğu başlıktan daha yetenekli. Başlığın ileri teknolojiyle donatılması da bu tür cihazların sektörde daha fazla adından söz ettirmesine neden oluyor.

Akıllı başlıkların her geçen gün daha da gelişmiş hale gelmesi bizleri farklı bir geleceğe itiyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Apple Vision Pro ve diğer akıllı başlıklar geleceğimize yön verecek mi? Yorumlarınızı aşağıda belirtebilirsiniz.

AppleiOS
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Series 10'un Uyku Apnesi Tespit Özelliği Yolda!
Apple Watch Series 10'un Uyku Apnesi Tespit Özelliği Yolda!

Apple Watch Series 10'un yeni özelliği, uyku apnesini tespit edebilecek. Cihaz, gelişmiş EKG sensörü ve daha büyük ekran sunacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu