USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TikTok'un veri gizliliği politikası değişti: Sizi izleyebilirler

TikTok'un veri gizliliği politikasında kritik bir değişiklik yapıldı.

TikTok'un veri gizliliği politikası değişti: Sizi izleyebilirler
04-11-2022 11:59
Google News

Veri ÖZETİ| gizliliği politikasında değişiklik yapan şirketlere en son TikTok eklendi. Yapılan değişiklik ile AB dışındaki çalışanlar, AB ve İngiltere'deki kullanıcıların verilerine erişim hakkı kazanacak.

KULLANICI VERİLERİ SUNUCULARDA SAKLANIYOR

Çin merkezli TikTok, kullanıcı verilerinin bulunduğu ülkelerde veya bölgelerde saklandığnı her eleştirildiğinde belirtiyor.

Öte yandan bu eleştirilere ek olarak şirket, daha eğlenceli ve daha güvenli bir ortam sunmak adına kullanıcı verilerine erişim açılacağını söyledi. Konu hakkında açıklamada bulunan TikTok Avrupa Gizlilik Başkanı Elaine Fox, verilen kararın Avrupa Birliği, Birleşik Krallık ve İsviçre'yi etkileyeceğini aktardı.

Çin, Brezilya, Kanada, İsrail, Malezya, Singapur, Filipinler, Güney Kore, ABD dahil olmak üzere birden fazla ülkelerdeki çalışanlar, Avrupalı ??kullanıcılarla ilgili verilere erişebilecek. TikTok'un Avrupa kullanıcı verilerinin ABD ve Singapur’daki sunucularda saklandığını da eklemek gerekiyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adidas Logosunun Anlamı Ne?
Adidas Logosunun Anlamı Ne?

Ayakkabı sektörünün liderleri arasında yer alan Adidas, 1924 yılından beri çeşitli logolar kullandı. Bakalım bu logolar ve anlamları neler?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu