USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ticaret Bakanlığı'ndan 'kaçak elektronik sigara' operasyonu

Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, 810 bin TL değerinde 905 elektronik sigara aksam ve parçası ile 6 bin 400 elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı'ndan 'kaçak elektronik sigara' operasyonu
03-12-2022 12:51
Google News

Ticaret ÖZETİ| Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gümrük Muhafaza ekipleri, Sarp ve Habur gümrük kapıları ile Antalya Havalimanı’nda tütün kaçakçılarına operasyon düzenledi.

Ekiplerin risk analizi ve istihbarat çalışmaları, saha devriyesi ve rutin kontrollerinde şüpheli olarak belirlenen kişiler ve araçlar mercek altına alındı. Yakın takibe alınan şüphelilerin eşya ve araçları gümrük kontrol noktalarında X-ray taramasından geçirildi.

810 BİN TL DEĞERİNDE 905 ELEKTRONİK SİGARA PARÇASI

Eşya ve araçlarda gerçekleştirilen detaylı aramalarda yaklaşık 810 bin TL değerinde 905 elektronik sigara parçası ile 6 bin 400 elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Elektronik sigara ve aksamlarıyla elektronik sigara kartuşlarına el konulurken, şüpheliler hakkında başlatılan soruşturmalar sürüyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu