USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Otomotivde 749 firmaya 459 milyon lira ceza kesildi

Ticaret Bakanı Bolat, otomotiv ve emlak sektöründe yapılan düzenleme ve denetim faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, otomotiv sektöründe yapılan düzenlemelerin ardından 749 firmaya yaklaşık 459 milyon lira idari para cezası uygulandığını, haksız ticari uygulamala

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Otomotivde 749 firmaya 459 milyon lira ceza kesildi
21-10-2024 09:28
Google News
Ticaret ÖZETİ| Bakanı Bolat, otomotiv ve emlak sektöründe yapılan düzenleme ve denetim faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, otomotiv sektöründe yapılan düzenlemelerin ardından 749 firmaya yaklaşık 459 milyon lira idari para cezası uygulandığını, haksız ticari uygulamalarda bulunan 1.007 emlak işletmesine de yaklaşık 101 milyon lira idari para cezası kesildiğini açıkladı.Abone ol

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv ve emlak sektöründe yapılan düzenleme ve denetim faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, "Otomotivde bugüne kadar 749 firmaya 459 milyon lira ceza kesildi. Araç fiyatlarındaki köpüğün ortadan kalktığı görülüyor. 1.007 emlakçıya 101 milyon lira idari para cezası uyguladık. İhtiyaç duyulması hâlinde ilave tedbirler uygulamaya alınacak" dedi.

Türkiye gazetesinden Cevdet Fırat Aydoğmuş'un haberine göre; Otomotiv piyasasında yaşanan spekülatif fiyat oluşumları, stokçuluk, sıfır taşıta erişim gibi sorunların bertaraf edilmesi ve istikrarlı bir piyasa yapısının tesis edilmesine yönelik çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Bolat, “Yapılan düzenlemeler, yürütülen yoğun denetim faaliyetleri ve uygulanan yaptırımlar neticesinde, araç fiyatlarındaki köpüğün ortadan kalktığı, vatandaşlarımızın sıfır ve ikinci el araca ulaşmasının kolaylaştığı, satış kampanyaları ve ciddi fiyat indirimleri ile vatandaşımız lehinde olumlu sonuçlar elde edildiği görülmekte” dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uzaydan organ nakli yapılabilecek!
Uzaydan organ nakli yapılabilecek!

Bilim insanları karaciğer nakli çalışmalarını dönüştürebilecek bir hamleyle uzayda organ yetiştirip bunları Dünya'ya geri getirmeyi umuyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu