USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Thomas Tuchel'in yeni adresi belli oluyor!

Tüm Spor - Thomas Tuchel, İngiltere Futbol Federasyonu (FA) ile milli takım teknik direktörlüğü için ileri düzeyde görüşmeler yapıyor.

Thomas Tuchel'in yeni adresi belli oluyor!
15-10-2024 17:37
Google News

Geçen ÖZETİ| hafta Alman kanalı Welt TV, bu haberi paylaşmıştı, Salı günü ise İngiliz basınından Sky Sports bunu doğruladı. FA, Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın 2025’e kadar takımda kalacağını duyunca, Tuchel’i Gareth Southgate’in yerine en güçlü aday olarak belirledi.

İngiltere Milli Takımı şu anda Harry Kane’in kaptanlığında geçici olarak Lee Carsley tarafından yönetiliyor. Southgate, İspanya’ya karşı kaybedilen Avrupa Şampiyonası finalinden sonra istifa etmişti. Carsley, kalıcı teknik direktör olmak istemediğini açıkladı ve “Bu iş, kupalar kazanmış tecrübeli bir teknik direktörü hak ediyor“ demişti.

Eski Bayern Münih teknik direktörü Tuchel, 2021’de Chelsea ile kazandığı Şampiyonlar Ligi zaferi sayesinde İngiltere’de büyük bir itibara sahip. Ayrıca Manchester United için de Erik ten Hag’ın yerine düşünülen bir aday. Eğer Tuchel, İngiltere Milli Takımı’nın başına geçerse, bu görevi üstlenen üçüncü yabancı teknik direktör olacak. Daha önce İsveçli Sven-Göran Eriksson ve İtalyan Fabio Capello bu görevi yapmıştı.

Pep Guardiola ise, gelecekte İngiltere teknik direktörü olma ihtimalini tamamen reddetmese de şu anda Manchester City'de kalmaya devam edeceğini açıkladı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yapay zeka tuşlu Meizu Lucky 08 inceleme!
Yapay zeka tuşlu Meizu Lucky 08 inceleme!

Meizu, akıllı telefon pazarında adından söz ettiren bir marka olarak, fiyat-performans dengesine odaklanan yeni modeli Lucky 08 ile dikkatleri üzerine çekiyor. Meizu Lucky 08 inceleme sizlerle.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu