USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

TGS'den depremzedelere destek kampanyası

Türk Hava Yolları (THY) ve HAVAŞ ortaklığındaki yer hizmetleri sağlayıcısı Turkish Ground Services (TGS) depremzedeler yararına yardım kampanyası başlattı.

TGS'den depremzedelere destek kampanyası
10-02-2023 16:19
Google News

Turkish ÖZETİ| Ground Services (TGS) yönetimince çalışanlara gönderilen mesajda, yardım kampanyasının tüm istasyonlar ve genel müdürlük bünyesinde eş zamanlı gerçekleştirileceği belirtildi.

Ülke ve millet olarak son bir asrın en üzücü afetlerinden birini yaşadıklarına yer verilen mesajda şunlar kaydedildi:

"Gün birlik olma, yardımlaşma ve yaraları sarma zamanı. Bu zor günleri yine birlik ve beraberlik içinde dayanışma ile aşacağımıza yürekten inanıyoruz. Deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun sarmak için AFAD ve Kızılay koordinasyonunda afetzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyamızı başlatıyoruz.

İhtiyaç duyulan yardım malzemelerinin toplanarak ilgili birimlerle koordine edilmek suretiyle en kısa sürede deprem bölgelerine emniyetli bir şekilde ulaştırılmasını hedefliyoruz. Büyük TGS ailesi olarak hizmet verdiğimiz tüm istasyonlarımız ve genel müdürlüğümüz bünyesinde eş zamanlı olarak yürüteceğimiz yardım kampanyası,15 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecektir."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Aynı Parfüm Neden Başkalarında Farklı Kokuyor?
Aynı Parfüm Neden Başkalarında Farklı Kokuyor?

Hiç favori parfümünüzü bir arkadaşınızda deneyip aynı parfümü kullandığınıza rağmen onun sizdeki gibi kokmadığını fark ettiniz mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu