USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi dağıtılmaya başlandı!

Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi ile Şerit değiştirme, Cybertruck desteği ve Gerçek Akıllı Çağırma gibi yenilikler ve iyileştirmeler yapıldı.

Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi dağıtılmaya başlandı!
28-07-2024 22:02
Google News

Tesla, ÖZETİ| kullanıcılarına yeni bir güncelleme gönderiyor, FSD (Full Self-Driving) v12.5.1. Bu güncelleme, şehir ve otoyol sürüş özelliklerini birleştirerek sürüş deneyimini daha doğal ve akıcı hale getiriyor. En önemli yeniliklerden biri, araçların daha erken ve daha doğal bir şekilde şerit değiştirebilmesi. Bu sayede sürücüler, yolculuklarında daha akıcı bir deneyim yaşayacaklar. İşte detaylar…

Daha erken ve doğal şerit değiştirme: Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi yayınlandı

Bu güncellemenin bir diğer büyük özelliği ise Cybertruck modeline destek eklenmesi. Elon Musk, bu sürümde FSD'nin ilk kez Cybertruck'ta kullanılacağını duyurdu. Ayrıca, sürücüler artık FSD yardımı etkinleştirildiğinde güneş gözlüğü takabilecekler. Önceki sürümlerde, sürücünün dikkatini koruması için bu tür bir uyarı veriliyordu, ancak şimdi bu engel kaldırıldı.

tesla-fsd-v12-5-1-guncellemesi-dagitilmaya-baslandi

Tesla FSD v12.5.1 güncellemesi ile birlikte gelen Gerçek Akıllı Çağırma (Actual Smart Summon) özelliği, FSD ile bağımsız bir kod olarak çalışıyor ancak birlikte sunuluyor. Bu özellik, kullanıcıların araçlarını uzaktan çağırmalarını ve park yerlerinden çıkarıp kendilerine getirmelerini sağlıyor. Bu yeni yetenek, Tesla'nın otonom sürüş teknolojisinde ne kadar ileri gittiğinin bir göstergesi.

Tesla güncellendi! Hayalet tüketim sorunu çözüldü!

Tesla güncellendi! Hayalet tüketim sorunu çözüldü!

Tesla sunduğu yeni güncelleme ile hayalet tüketim sorununu ortadan kaldırıyor. Artık aracınız park halindeyken daha az elektrik tüketecek.

Güncelleme, ilk olarak HW4 donanımına sahip Model Y araçlarına gönderilecek. HW3 donanımlı araçlar ise bu güncellemeyi daha sonra alacak. Elon Musk, bu sürümde şehir ve otoyol sürüş yazılımının tamamen entegre olduğunu belirtti. Ayrıca, bu sürümün her milde müdahale sayısını önemli ölçüde azaltacağını da ekledi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Tesla'nın bu yeni FSD güncellemesi hakkında görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Balık ve Süt Ürünlerini Birlikte Tüketmek Zehirliyor mu?
Balık ve Süt Ürünlerini Birlikte Tüketmek Zehirliyor mu?

Halk arasında hep duyduğumuz bir şey var: “Balıkla süt ürünleri tüketilirse zehirleniriz!” ancak bu durumun bir gerçeklik payı var mı bilmiyoruz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu