USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Tesla, ABD’de 1,8 milyon aracını geri çağırıyor

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), Tesla’nın (TSLA) ABD’deki 1,8 milyondan fazla aracını, yazılımın açılmamış bir kaputu tespit edememesi riski nedeniyle geri çağırdığını duyurdu.

Tesla, ABD’de 1,8 milyon aracını geri çağırıyor
30-07-2024 15:03
Google News

Açılmamış ÖZETİ| bir kaput sürüş esnasında tamamen açılabilir ve sürücünün görüşünü engelleyerek çarpışma riskini artırabilir. NHTSA, Tesla’nın açık kaputu tespit etmek ve müşterilere bir bildirim göndermek için bir yazılım güncellemesi yayınlamaya başladığını söyledi.

Tesla, araçların Magna Closures Co tarafından Çin’de üretilen bir kaput mandalı ile donatıldığını belirtirken düzenleyici kurum, geri çağırmanın 2021-2024 Model 3, Model S, Model X ve 2020-2024 Model Y araçları için geçerli olduğunu söyledi. 

Şirket, mart ayında Çin’deki belirli Model 3 ve Model Y araçlarında istenmeyen kaput açma durumlarına ilişkin müşteri şikayetlerini araştırmaya başladığını ve bir mandal donanımı kurtarma ve hizmet içi araç incelemesi başlattığını söyledi.

Bu içerik, içeriğin yayınlandığı günkü veriler baz alınarak hazırlanmıştır. İçerikte geçen hedef fiyat tahminleri, uzman ve analist yorumları bu içeriğin yayınlandığı tarihte geçerlidir. Bu tahmin ve yorumlar zaman içinde değişkenlik gösterebilmektedir.

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Kullanılan hisse işlem görselleri; hisse adı, fiyatı ve grafikleri de dahil temsilidir, yatırım tavsiyesi değildir.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei'nin Üçe Katlanabilen Telefonu Ön Siparişe Açıldı
Huawei'nin Üçe Katlanabilen Telefonu Ön Siparişe Açıldı

Huawei'nin merakla beklenen üçe katlanabilen akıllı telefonu Huawei Mate XT ön siparişe açıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu