USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Terörün kökü kazınacak! Nusaybin'de operasyonlar bitene kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Mardin Valiliği, terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon çerçevesinde Nusaybin ilçesine bağlı bazı mahalle ve mezralarda sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini açıkladı.

Terörün kökü kazınacak! Nusaybin'de operasyonlar bitene kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi
28-07-2022 08:58
Google News

Valilikten ÖZETİ| yapılan yazılı açıklamada, Nusaybin ilçesi mülki sınırları içerisinde bulunan mahalle ve kırsal bölgelerde üst düzey örgüt yöneticilerinin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, bölgede bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek, maksadıyla operasyon icra edileceği bildirildi.

Mardin Valiliği'nin açıklamasının detayları şöyle:
"Operasyon icra edilen bölgede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunun ilgili maddeleri gereğince; 28 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren bölgedeki operasyonların sona ermesine kadar Nusaybin İlçesi; Günyurdu Mahalleleri ve Mezraları ile sınırlı olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa Sokağa Çıkma Yasağı Nusaybin Mardin 3. Sayfa Güncel Haberler www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu