USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölüm nedenini hastane açıkladı

15 Temmuz darbe girişiminde 251 vatandaşımızı katlettiren teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili St. Luke Hastanesi'nden açıklama geldi.

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölüm nedenini hastane açıkladı
22-10-2024 09:07
Google News
15 ÖZETİ| Temmuz darbe girişiminde 251 vatandaşımızı katlettiren teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili St. Luke Hastanesi'nden açıklama geldi.Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen tedavi gördüğü hastanede öldü. Teröristbaşı Gülen'in ölümü haberini yeğeni Ebuseleme Gülen ve FETÖ terör örgütüne yakın internet siteleri de gelişmeyi doğruladı. Elebaşı Gülen'in ölümü sonrasında tedavi gördüğü hastaneden de açıklama yapıldı. St. Luke Hastanesi doktorlarından Dr. Douglas Degler bir video yayımlayarak teröristbaşının ölüm nedenine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"4 gün boyunca tedavi gördü"

FETÖ elebaşının St. Luke Hastanesi'nde 4 gün tedavi gördüğünü belirten Dr. Degler "Kendisinin doğal nedenlerden dolayı 20 Ekim 2024 tarihinde saat 21:20'de öldüğünü bildirmek istiyorum. Kendisi burada yatışlı hasta olarak farklı branşlardan uzman bir ekip tarafından tedavi ediliyordu" ifadelerini kullandı.

Kronik sağlık sorunları vardı

Dün ölen Fetullah Gülen’in uzun süredir böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı gibi kronik sağlık sorunları yaşadığı biliniyordu. Örgüt ölüm haberini gizlemeyi tartıştı ancak sonunda açıklamaya karar vermişti. İstihbarat kaynakları Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Robert Boyle’un İstek Listesinin Bugün Kaç Tanesini Gerçekleştirebildik?
Robert Boyle’un İstek Listesinin Bugün Kaç Tanesini Gerçekleştirebildik?

17. yüzyılın ortalarına, modern bilim dünyasının henüz doğmakta olduğu ve insanlığın doğanın sırlarını keşfetme yolunda ilerlediği dönemlere geri gidiyoruz. Bu dönemin öne çıkan isimlerinden biri de Robert Boyle’un gerçekleşmesini umduğu teknolojik ve bilimsel gelişmel

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu