USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Teoman’ın sözleri Yeşim Salkım’ı rahatsız etti

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, şarkıcı Teoman'ın Suriyeliler ile ilgili yaptığı açıklamalardan rahatsız oldu.

Teoman’ın sözleri Yeşim Salkım’ı rahatsız etti
27-08-2024 20:07
Google News
Ünlü ÖZETİ| sanatçı Yeşim Salkım, şarkıcı Teoman'ın Suriyeliler ile ilgili yaptığı açıklamalardan rahatsız oldu.Abone ol

Teoman, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un özellikle Beyoğlu bölgesinin Arap kültürüne uygun hale gelmesinden rahatsız olan bazı kişiler hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Teoman’ın açıklamalarından rahatsız olan Yeşim Salkım da tepki gösterdi.

Teoman, verdiği o röportajda, "Taksim'de Norveçli sarışın çocuk görseler 'Harika' diyecekler, ama Suriyeli kara çocukları görünce rahatsız oluyorlar. Hepsini tanıyorum. Tam olarak böyle demeseler bile içlerinden geçenleri biliyorum. Benim için "Her yer Arap oldu" demek ırkçılıktır. Türkiye'deki aşırı göçten rahatsızım, bu işler yanlış ve plansız bir şekilde yapıldı, hâlâ da devam ediyor. Ancak artık bunun çaresi yok; o çocuklar burada büyüdüler. Onları geri göndermek vicdansızlık olur. Ayrıca, Suriyelilerden rahatsız olanların çoğu İngiltere'ye gitmek istiyor, İngiltere'nin Suriyelisi olmak için. Kendine hak gördüğünü başkasına layık görmüyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından Teoman'a tepki gösterdi. 

Salkım, "Yaş ilerleyince kafada fosfor kalmıyor tabii, normal. Teoman, bol bol balık ye ve balık yağı iç, belki iyi gelir.” şeklinde yorum yaptı.

Teoman, 2016'da yayınladığı “Eski Bir Rüya Uğruna” albümündeki “Limanında” adlı şarkısı için çektiği klipte mülteci sorununu işlemişti. Klipte, Suriyeli Beriwan ve Wassim'in ikilisinin Türkiye'den Almanya'ya göç etme hikayesi anlatılmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bir Şeyleri Sürekli Ertelemeye Neden Bu Kadar Meyilliyiz?
Bir Şeyleri Sürekli Ertelemeye Neden Bu Kadar Meyilliyiz?

Hepimiz ertelemenin büyüsüne kapılmışızdır, değil mi? Yapmamız gereken işleri, bir türlü başlayamadığımız projeleri veya bir telefon görüşmesini ertelemek âdeta hayatın bir parçası gibi. Peki, neden bu kadar sık bir şeyleri erteliyoruz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu