USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Teletabiler geri mi dönüyor? Teletabiler yeniden mi başlayacak? Teletabiler nerede yayımlanacak?

Netflix, dünyada geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Teletabiler'i izleyiciyle yeniden buluşturuyor. Dizinin yeni bölümleri en son 2014 tarihinde yayımlanmıştı. Peki, Teletabiler geri mi dönüyor? Teletabiler yeniden mi başlayacak? Teletabiler nerede yayımlanacak?

Teletabiler geri mi dönüyor? Teletabiler yeniden mi başlayacak? Teletabiler nerede yayımlanacak?
19-10-2022 17:56
Google News

Dünya ÖZETİ| çapında yüzlerce izleyicisi olan Teletabiler, yeniden izleyiciyle buluşuyor. Klasik dizi ilk kez 31 Mart 1994 tarihinde yayına girmişti. Dizi, 2002 yılında Çocuk BAFTA Ödülleri'nde "En İyi Okul Öncesi En İyi Eğitim Serisi" ödülünü almıştı.

TELETABİLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yetişkinlerin de heyecanla beklediği Teletabiler'in ne zaman yayına gireceği merak konusu oldu. Dizinin yeni bölümleri 14 Kasım'da Netflix'te yayımlanacak. Dizi, 12 dakikalık 26 bölümden oluşacak.

TELETABİLER'İN KONUSU NE OLACAK?

Yeniden uyarlanan dizide, Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po'nun birlikte büyüyüp yeni şeyler öğrenirken geçirdikleri maceralar anlatılacak. 

TELETABİLER'İN FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Ünlü dizinin yeni uyarlamasından fragman resmi hesaplardan yayımlandı. Fragmanda Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po karakterlerinin yeni halleri dikkat çekti. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Steve Jobs'un 10 Dakika Kuralı
Steve Jobs'un 10 Dakika Kuralı

Steve Jobs, teknoloji dünyasına damga vurmuş bir dahi olarak tanınıyor. Ancak, Jobs’ın bir dahi olarak tanınmasının sebebi sadece yarattığı teknolojik yeniliklerle değil, aynı zamanda iş yapış biçimiyle de ilgili. Bu içerikte, Steve Jobs’un 10 dakika kuralından bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu