USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Telefona deprem bildirim mesajı gelmeyenler bu ayrıntıya dikkat!

Türkiye genelinde gerçekleştirilen deprem tatbikatında cep telefonlarına 'acil durum uyarısı' gönderildi. Bazı telefonlara ise uyarı gelmedi. Uyarı gelmeyen telefonlar için ise bildirim ayarlarının kontrol edilmesi gerektiği öğrenildi.

Telefona deprem bildirim mesajı gelmeyenler bu ayrıntıya dikkat!
12-11-2022 20:01
Google News

Afet ÖZETİ| ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) öncülüğünde Düzce’de meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin 23’üncü yıl dönümü nedeniyle ülke genelinde eş zamanlı tatbikat gerçekleştirildi.

Türkiye'de deprem tatbikatı yapıldı! Tatbikat anında yaşananlardan karelerTürkiye'de deprem tatbikatı yapıldı! Tatbikat anında yaşananlardan kareler

Tüm Türkiye'de saat 18:57'de deprem tatbikatı düzenlendiTüm Türkiye'de saat 18:57'de deprem tatbikatı düzenlendi

Tüm vatandaşların cep telefonuna bildirim gönderildi. Türkçe ve İngilizce olarak gönderilen mesajda "AFAD tatbikat bilgilendirmesidir. Şu anda ülke genelinde deprem anı çök, kapan, tutun tatbikatı yapılmaktadır" denildi.

BİLDİRİM AYARI YAPILMASI GEREKİYOR

Bildirim binlerce kişiye iletilirken çok sayıda kişiye ise ulaşmadı. AFAD tarafından gönderilen 'Hayati Uyarı'nın telefonlara gelmesi için ayarlar kısmından 'Acil durum bildirimleri' bölümünün açık olması gerektiği belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Artık kazaları araç ekranından bildirebilirsiniz!
Artık kazaları araç ekranından bildirebilirsiniz!

Android Auto için sonunda gelen özellik sayesinde artık Google Haritalar üzerinden kaza, çalışma, ve diğer bildirimleri ekleyebilirsiniz...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu