USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

TBMM Genel Kurul'u tatile girdi

TBMM Genel Kurulu, 14 Mayıs milletvekili genel seçimi kesin sonuçlarının YSK tarafından ilanını takip eden üçüncü günü saat 14.00'te toplanmak üzere tatile girdi.

TBMM Genel Kurul'u tatile girdi
06-04-2023 20:22
Google News

Türkiye ÖZETİ| Büyük Millet Meclisi (TBMM), 27'nci yasama dönemi mesaisini tamamladı. Meclis, 14 Mayıs seçimleri nedeniyle tatile girdi.

MECLİS TARİHİNDE BİR İLK

Genel Kurul, son çalışma gününde Amasra'daki maden kazasını araştıran komisyonun raporunu görüştü. RTÜK ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu'nun boş üyelikleri için seçim yapıldı.  Siyasi partilerin grup başkan vekilleri Genel Kurul'da son mesajlarını verdi. 27'nci yasama döneminde, Meclis tarihinde ilk kez 6 yasama yılı boyunca çalışıldı. 300'ü aşkın kanun teklifi yasalaştı.

EYT'lilerden sözleşmeli personele, bedelli askerliğin kalıcı hale getirilmesinden seçim barajının düşürülmesine kadar pek çok önemli düzenleme için yoğun mesai yürütüldü.

SEÇİMLERDEN SONRA AÇILACAK

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin ardından, 28'nci dönem parlamentosu oluşacak. Meclis Genel Kurulu, YSK'nın seçim sonuçlarını ilan etmesini takip eden 3'üncü gün toplanacak. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung Galaxy A16'nın Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı
Samsung Galaxy A16'nın Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Samsung'un birkaç ay içinde tanıtacağı ve Türkiye'ye de getireceği bütçe dostu telefon Galaxy A16'nın hem 4G hem de 5G versiyonunun renk seçenekleri ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu