USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 3. madde açıklaması!

Son dakika haberi... TBMM Başkanı Kurtulmuş, 'Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili tartışma söz konusu değil. 3. maddeyle ilgili tartışma varmış gibi göstermek en hafif tabiriyle haksızlıktır, bir algı operasyonudur” dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 3. madde açıklaması!
13-10-2024 20:58
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsviçre'nin Cenevre kentinde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Kurtulmuş, "İlk dört madde ile ilgili tartışma söz konusu değil. Bu konuda çok titiz olmamız gereken süreçteyiz. İlk 4 madde hakkında tartışmanın başlatılması sürece zarar veren ve vakit kaybettiren gelişme olur. Gazi Üniversitesi'ndeki konuşmamda sanki 3. Madde ile ilgili bir konu gündeme geliyormuş gibi algi oluşturulması bir algı yönetimidir. 3. Madde ile ilgili bir şey geçmedi konuşmamda. Usul esasa mukaddemdir. Hangi maddeleri yazacağınızdan ziyade anayasanın nasıl yapılacağı ve bu süreçte anayasanın yapımına diline ilişkin konuları konuştum. 3. Madde ile ilgili bir tartışma varmış gibi göstermek en hafif tabiriyle haksızlıktır, yanlıştır ve bir algı operasyonudur.” açıklamasında bulundu.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Z Fold 6 SE Katlanabilir Ekranlar
Galaxy Z Fold 6 SE Katlanabilir Ekranlar "Pürüzsüz" Olabilir

Samsung'un yeni Galaxy Z Fold 6 SE versiyonu, katlanabilir telefonlardaki katlanma izini ortadan kaldırabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu