USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tayfun Kahraman'dan Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı: Karanlıktan bir daha söz etmeyeceğiz

Gezi davasında 18 yıl hapis cezası verilen Tayfun Kahraman, YSK üyelerine hakaretten hapsi istenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin bir mesaj yayımladı.

Tayfun Kahraman'dan Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı: Karanlıktan bir daha söz etmeyeceğiz
11-11-2022 15:02
Google News

Gezi ÖZETİ| davasında 18 yıl hapis cezası verilen Tayfun Kahraman, Silivri Cezaevi'nden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, "Umarım çok yakında tüm bu hukuksuzlukların sona erdiği, demokratik, adil, özgür ve eşit bir ülkede karanlıktan bir daha söz etmeyeceğiz" mesajını yolladı.

Kahraman, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, yol arkadaşı olmaktan onur duyduğum sayın Ekrem İmamoğlu hukuksuz bir yargılama ile karşı karşıya bırakılarak İstanbul halkının demokratik iradesine dayanan yetkilerinin gaspı ve siyasi hayatının bitirilmesi ile tehdit ediliyor. Bu açık hukuksuzluğa karşı madden olmaka da manen yanında olduğumu, destek ve dayanışma duygularımı bildirmek isterim. Umarım çok yakında tüm bu hukuksuzlukların sona erdiği, demokratik, adil, özgür ve eşit bir ülkede karanlıktan bir daha söz etmeyeceğiz"

Tayfun Kahraman tutuklandığında, İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı'ydı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin’in Yenilikçi Şehir Projesi Chengdu
Çin’in Yenilikçi Şehir Projesi Chengdu

Dünya sahnesinde birçok mega proje dikkatleri çekiyor. Bu konuda başı çeken ülkeler arasındaysa Çiğn geliyor. Bu içerikte, Çin’in bir diğer yenilikçi şehir projesi olan Chengdu’dan bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu