USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Taksiye binen kadın yolcuların taciz iddiası anbean kamerada! Polisin dur ihtarına da uymadı

İstanbul'da taksiye binen 2 kadın yolcu, şoförün şortlu bir kadının fotoğraflarını çektiğini iddia ederek telefonunu göstermesini istedi. Yolcuların anbean kaydettiği görüntülerde sürücünün fotoğrafları göstermemesi ve kadınların "İmdat" diye bağırmasına rağmen po

Taksiye binen kadın yolcuların taciz iddiası anbean kamerada! Polisin dur ihtarına da uymadı
11-09-2022 23:34
Google News

İstanbul'da ÖZETİ| Fulya'dan Beşiktaş'a gitmek için taksiye binen 2 kadın yolcu, şoförün yoldan geçen şortlu bir kadının fotoğrafını çektiğini iddia etti.

POLİSLERDEN YARDIM İSTEDİLERYolcuların bunun bir taciz olduğunu ve telefonunu göstermesini istemesi üzerine şoför "Taciz değil hanımefendi. Telefonumu gösteremem" diye yanıt verdi. Daha sonra yolcular, şoförün telefonunda son çektiği görüntüleri çektiğini iddia ederek yanlarından geçtikleri polislerden yardım istediler.

O ANLAR ANBEAN KAMERADABu anlar anbean yolcular tarafından kaydedilirken şoförün kadın yolcuların "İmdat" diye bağırmasına rağmen durmaması ve daha sonra bir polisin taksiyi takip ederek aracı durdurması da kameraya yansıdı.

TUTUKLAMA SEVKİ İLE ADLİYEYE SEVKEDİLDİGörüntüler İstanbul Duysun isimli Twitter sayfasında paylaşılarak kısa sürede gündem oldu. Sayfanın paylaştığı bilgiye göre, taksiciye dur ihtarına uymadığı gerekçesiyle polise mukavemetten tutanak tutulup tutuklanma sevki ile adliyeye sevk edildi.

Haberler.com - 3. Sayfa Beşiktaş 3. Sayfa Güncel Haberler www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu