USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Taksim Meydanı’nda İzmir’deki faciayı hatırlatan görüntü

İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’nda İzmir’deki elektrik faciasını akıllara getiren bir olay yaşandı. Meydanda kabloları açıkta bulunan trafo, polis ekipleri tarafından güvenlik şeridine alındı.

Taksim Meydanı’nda İzmir’deki faciayı hatırlatan görüntü
28-07-2024 14:12
Google News
İstanbul’un ÖZETİ| kalbi Taksim Meydanı’nda İzmir’deki elektrik faciasını akıllara getiren bir olay yaşandı. Meydanda kabloları açıkta bulunan trafo, polis ekipleri tarafından güvenlik şeridine alındı.Abone ol

İzmir’de 2 kişinin elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdiği olayın ardından ardından Taksim’de tehlike saçan elektrik trafosu görüntüsü vatandaşları korkuttu.

Edinilen bilgiye göre, geçen günlerde Taksim Meydanı’nda bulunan trafo kutusunun kablosu koptu.

Yağmur yağdığında trafodan kıvılcım çıktığının ihbar edilmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekiplerince trafo etrafına tedbir amaçlı şerit çekildi. Daha sonra trafonun Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevlilerince götürüldüğü öğrenildi.

Trafo kablosunun 2 gün önce koptuğunu söyleyen Veysi Maskan, “Bu, yağmurdan dolayı ateş çıkarıyor. İkinci bir İzmir vakası olmaması için elektrik idaresini aradım, gelip yapması için. İzmir’de olan olayı gördükten sonra böyle şeyleri gördüğümüz zaman hemen yetkilileri arıyoruz gelip yapmaları için ricada bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu