USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Devlet 5 bin 104 TL ödeme yapacak!

Dönem sonunun yaklaşması ile birlikte birçok öğrenci Takdir ve teşekkür belgesi ile buluştu ve gündemde yer almakta olan haberler nedeniyle Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Sorusu merak edilmeye başlandı. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor

Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Devlet 5 bin 104 TL ödeme yapacak!
27-01-2023 09:10
Google News

Takdir ÖZETİ| ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Sorusu, Takdir ve teşekkür belgesi alan birçok öğrenci tarafından merak edilmekte ve arama motorları üzerinde araştırılmakta. Sosyal medya üzerinde gündeme gelen iddialar sonucunda Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Sorusu merak konusu oluyor ve araştırılıyor. Peki, Takdir ve teşekkür belgesi alanlara para veriliyor mu? Devlet 5 bin 104 TL ödeme yapacak!

TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ ALANLARA PARA VERİLİYOR MU?

Karnelerin dağıtılmasının ardından birçok öğrenci tarafından teşvik ödemesi konusu hakkında detayları araştırırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başarı Teşvik Programı kapsamında, başarılı öğrencilere karne hediyesi niteliğinde nakit ödeme gerçekleştirileceğini duyurdu. Teşvik ödemesi almak için istenen gereksinimler arasında devlet okulunda okumak ve derece yapmak şartı aranıyor. Ayrıca söz konusu öğrencilerin sosyal yardıma da ihtiyacı olması gerekiyor. Bu koşulları sağlamakta olan ihtiyaç sahibi bireylerin çocuklarına 5 bin 104 TL ödeme gerçekleştirilecek.

Emir Ceran Emir Ceran Gündem Editörü - emir.ceran@haberler.com Haberler.com - Gündem
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu