USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tabuttan ses gelince tekrar hastaneye kaldırılmıştı: Yaşlı adam için ikinci cenaze töreni!

İstanbul Fatih'te 80 yaşındaki adamın cenaze namazı esnasında tabuttan ses gelmesi üzerine yaşlı adam hastaneye kaldırılmıştı. Cenaze namazı sırasında yaşadığı öğrenilen adam, hastanede hayatını kaybetti.

Tabuttan ses gelince tekrar hastaneye kaldırılmıştı: Yaşlı adam için ikinci cenaze töreni!
10-10-2024 19:08
Google News

Fatih'te, ÖZETİ| gırtlak kanseri tedavisi gören ve dün sabah saatlerinde kaldırıldığı özel bir hastanede ölüm raporu verilen Halit Bayşu'nun naaşı cenaze namazının kılınması için Ayvansaray'daki Hacı İlyas Yatağan Camii'ne getirildi.

Tabuttan gelen ses harekete geçirdi: Öldü sanılmıştı, hastaneye götürüldü!Tabuttan gelen ses harekete geçirdi: Öldü sanılmıştı, hastaneye götürüldü!

TABUTTAN SES GELDİ

Tabuttan gelen sesler üzerine olay yerine sağlık ekibi çağırıldı. Bayşu, ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak Bayşu'nun hastanede hayatını kaybettiği belirlendi. Bayşu bugün kılınan cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'TABUTA VURUYORDU'

Bayşu'nun kızı, "Sesi ben duydum. Hem ayak ucundan hem baş ucundan vuruyordu tabuta. Çıldırdım orada. İnanmadılar bana. Buraya geldim babamın yaşadığını söyledim ses geldiğini söyledim. Hocaya gittim söyledim. Herkes duyunca şok oldu. Açın diye vuruyordu. Karnı da nefes alıyordu. Kalp ritimleri kağıda çıktı. Nabız da atıyordu" dedi.

'KİMSE İNANMADI'

Halit Bayşu'nun oğlu Yiğit Bayşu, “Babam Kozlu gasilhaneye götürüldü ve yıkatıldı. Ben buraya geldiğimde burada herkes babamın yaşadığını, tabuttan sesler geldiğini söyledi. Kimse inanmadı. Ben de inanamadım. Ambulans geldi, cihaza taktı. Cihaza takıldıktan sonra babamın yaşadığına dair cep telefonuyla da görüntülediler. Apar topar hastaneye götürüldü. Onunla alakalı bir hiçbir şey bilmiyorum. Sadece acımı yaşadım. Ambulanstaki arkadaşlar hayatlarında ilk defa böyle bir şey gördüklerini söyledi. Kim bilir kaç tane Halit Bayşu'yu diri diri mezara gömüyorlar. Hayatımızın sonuna kadar ibretlik bir durum. Filmlerde izlerdik ama şu an biz canlı canlı bu durumu görüyoruz" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Huawei'nin CEO'su Neden 6 Ayda Bir Değişiyor?
Huawei'nin CEO'su Neden 6 Ayda Bir Değişiyor?

Teknoloji devleri arasında dikkat çeken isimlerden biri de Huawei. Peki bu şirketin nasıl bir yönetim sistemi uyguladığını biliyor musunuz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu