USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Svensson'dan sonra Beşiktaş'a bir Viking daha!

Tüm Spor - Kadrosuna bir stoper takviyesi daha yapmak isteyen Beşiktaş, Svensson'un vatandaşı olan ve Napoli'de oynayan Norveçli stoper Leo Ostigard'ın menajeri ile görüşme yaptı.

Svensson'dan sonra Beşiktaş'a bir Viking daha!
23-07-2024 11:27
Google News

Paulista'nın ÖZETİ| yanına bir stoper transferi daha yapmak isteyen Beşiktaş, Napoli forması giyen Norveçli futbolcu Leo Ostigard'ı gündemine aldı.

Siyah-Beyazlılar'ın, 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde temas kurduğu ve yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi.



BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPACAK

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Beşiktaş yönetiminin, yıldız oyuncu için önümüzdeki günlerde Napoli ile resmi görüşmelere başlayacağı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon Çizme ekibinin formasıyla 32 maça çıkan ve takımına 2 gollük katkı sağlayan 1.82'lik savunma oyuncusunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro...

İtalyan ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Ostigard, kariyerinde Molde, Brighton, Stoke City, Genoa gibi takımlarda oynadı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu