USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sur katili derin tehlikeyi açığa çıkardı: Satanizm terörü!

Aynı gün içerisinde iki masum kızın satanist ayinle öldürülüp birisinin kafasının kesilmesi bütün Türkiye'yi şoka uğrattı. Gençleri sessiz ve derinden saran satanizm tehlikesi özellikle İstanbul'da adım adım yaygınlaştırılıyor.

Sur katili derin tehlikeyi açığa çıkardı: Satanizm terörü!
06-10-2024 15:02
Google News

HABER7

İstanbul’un ÖZETİ| Fatih ilçesinde iki genç kızı satanist ayinle parçalayıp öldürdükten sonra yine ritüelle kendisini bağlayıp surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik vakası, gençleri derinden zehirleyen satanizm tehlikesini gün ışığına çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’ye geçmesinin ardından şehirde gençlik modası haline dönüştürülmeye çalışılan satanizm tehlikesiyle ilgili İBB himayesinde birçok teşvik edici uygulama hayata geçirildi.

Sur katili satanist Semih Çelik'e ait bir defter üzerine çizilmiş, kafası ile vücudu birbirinden ayrılmış ve vücudu parçalanmış şekilde karakalem çizimi.

Sanat ve moda adı altında İstanbul'u çevreleyerek gençlere empoze edilen satanizmin öne çıktığı son dönemdeki bazı skandallar şöyle:

İBB’nin Eyüpsultan’da Feshane’nin dokusuna zarar vererek açtığı sergide, sapkın Tapınak Şövalyeleri’nin ilah edindiği Bafomet figürüne yer verildi. Sanat kılıflı sergide çok sayıda pagan-satanist görsel ve heykellerden oluşan görseller barındırıldı.

İBB’ye ait Kadıköy’deki Müze Gazhane’de duvara satanizm çağrışımlı grafiti çizildi. Sanat adı altında okült propaganda yapıldı.

İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu, kamuoyunda “satanist modacı” olarak tanınan Dilara Fındıkoğlu ile bir araya geldi. İBB ile ortak proje anlaşması yaptığı belirtilen modacı Fındıkoğlu, ağır satanizm temalı etkinlik ve kıyafet tasarımlarıyla gündeme gelen bir isim.

İmamoğlu, “Artvin Tekesi” tasviri olup Bafomet figürünü andıran keçi temsilli heykelle görüntü verdi.

Yine İstanbul’da gerçekleştirilen bir konserde dev led ekrana okültist görüntüler yansıtıldı. Binlerce kişinin toplandığı konser alanında adeta satanist ayin yapıldı.