USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Süper Lig maçında yayın kesildi!

Tüm Spor - Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Kasımpaşa - Bodrum FK maçının 45. dakikasında yayıncı kuruluş siyah ekran verdi ve maç bitmeden reklama girdi.

Süper Lig maçında yayın kesildi!
05-10-2024 15:22
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'in 8. haftasında oynanan Kasımpaşa - Bodrum FK maçında skandal anlar yaşandı. Karşılaşmanın devre arası bitmeden yayıncı kuruluş reklama girdi. Son anlarda yaşanan kırmızı kart pozisyonu ise ekrana gelmedi.

3 dakika reklam oldu

Kasımpaşa - Bodrum FK maçının 45. dakikasında yayıncı kuruluş siyah ekran verdi ve maç bitmeden reklama girdi. İlk yarının duraklama dakikalarına girildiğinde ekran bir anda karardı. Spikerin sunumu devam ederken, yayıncı kuruluş bir anda reklama gitti. Yaklaşık 3 dakika süren reklamın ardından yayına devam edildi.

Kırmızı kart çıktı

Yayıncı kuruluşun mücadeleyi ekranlara taşıyamadığı anlarda bir de kırmızı kart çıktı. Konuk ekip Bodrum FK'nin golcüsü Taulant Seferi, yaptığı bir faulün ardından ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. O anlar, canlı olarak ekranlara verilemedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
vivo X200 Pro Mini’nin İlk Görüntüleri Çıktı
vivo X200 Pro Mini’nin İlk Görüntüleri Çıktı

vivo X200 Pro Mini’nin arka kamera modülü ve teknik özellikleri hakkında bilgiler içeren ilk görüntüler gün yüzüne çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu