USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Süper Lig ekibinin başkanı açıkladı: Beşiktaş ile görüşüyoruz

Tüm Spor - Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başkanı Sinan Boztepe, Bünyamin Balcı için Beşiktaş'la görüştüklerini ancak resmi bir teklif gelmediğini söyledi.

Süper Lig ekibinin başkanı açıkladı: Beşiktaş ile görüşüyoruz
28-07-2024 14:32
Google News

Antalyaspor Başkanı ÖZETİ| Sinan Boztepe, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Bünyamin Balcı'nın Transfer durumuyla ilgili son durumu paylaştı.

A Spor'da katıldığı bir yayında konuşan Boztepe, Beşiktaş'tan henüz resmi bir teklif gelmediğini ifade etti.



"RESMİ TEKLİF YOK"

Sinan Boztepe transferle ilgili, "Sözlü olarak görüşmemiz var ama resmi teklif yok. Bünyamin Balcı'nın durumu soruldu. Onların da bizim de ortak konuştuğumuz bazı fikir ve değerler var. Yakın zamanda sıcak gelişmeler halinde ortaya çıkacaktır. Rakam boyutuna henüz daha gelmedik. Şu anda futbol şubelerimiz görüşüyor. Bünyamin bizim için çok değerli bir oyuncu. Hak ettiği bir teklif gelirse ayrılığa olumlu bakarız." dedi.

Nuri Şahin'in görevdeyken gelişiminde büyük pay sahibi olduğu 24 yaşındaki sağ bek, Antalyaspor formasını 202 maçta terletirken 9 gol ve 18 asistlik performans ortaya koydu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇
Si̇ber güvenli̇ği̇n yol hari̇tasi: Yerli̇ ve mi̇lli̇ teknoloji̇

Bakan Uraloğlu, Türkiye’nin siber güvenlik alanında vizyon belgesi olan Ulusal Siber Güvenlik Stratejisi ve Eylem Planı’nın Resmi Gazete’de yayımlandığını duyurarak, 18 ulusal siber güvenlik hedefi belirlediklerini kaydetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu