USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Süper Lig ekibinden sürpriz Sergen Yalçın hamlesi!

Spor Toto Süper Lig'de 7 haftadır kazanamayan ve son 13 haftada ise 1 galibiyet alan Gaziantep FK, Sergen Yalçın ile görüştü.

Süper Lig ekibinden sürpriz Sergen Yalçın hamlesi!
12-01-2023 10:48
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'de Fenerbahçe maçı öncesi Cevdet Akınal yönetimi istifa etmişti. Gaziantep FK'de kısa bir süre önce önemli bir görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

Sporx'in haberine göre Gaziantep FK'nin yöneticileri, takımın istediği sonuçları alamaması nedeniyle, daha önce şehrin bir başka takımı Gaziantepspor'u çalıştıran Sergen Yalçın ile görüşme yaptı.

Erol Bulut

Beşiktaş'tan sonra takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın, Erol Bulut'un görevde olması nedeniyle bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Hafta sonu Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Gaziantep FK'de yeni gelecek yönetimin, Erol Bulut'un geleceğiyle ilgili nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri
Hayatları Boyunca Acı Çeken Kedi ve Köpek Cinsleri

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde değinmek istediğimiz çok önemli bir konu var: Cins hayvanlar. Bu hayvanlar, gen mutasyonları sebebiyle her ne kadar gözümüze güzel gelseler de sürekli acı çekiyorlar.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu