USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Süper Lig devi Cenk Tosun için pusuda!

Tüm Spor - Forvet arayışındaki Fenerbahçe, Rennes'den milli futbolcu Bertuğ Yıldrım'ı gündemine almıştı. Sarı-lacivertli yöneticilerin Bertuğ transferinin gerçekleşmemesi durumunda Beşiktaş ile anlaşamayan Cenk Tosun ile masaya oturacağı öğrenildi.

Süper Lig devi Cenk Tosun için pusuda!
11-07-2024 10:38
Google News

Yerli ÖZETİ| forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, önceliğini Fransa Ligue 1'de Rennes  forma giyen Bertuğ Yıldırım'a verdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sarı - lacivertliler Bertuğ için 4 milyon Euro bonservis bedeli önerdi ancak Fransız kulübü 7 milyon Euro talep etti.

Taraflar arasındaki pazarlıkların devam ettiği belirtilen haberde Fenerbahçe'nin Cenk Tosun için de girişim yapabileceği aktarıldı.

Sarı-lacivertli kurmaylar, Bertuğ transferinde mutlu sona ulaşamazsa Beşiktaş ile henüz yeni sözleşme imzalamayan Cenk ile masaya oturacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Orta segmente yeni bir soluk getirecek! vivo V40 Serisi, Türkiye'ye geliyor!
Orta segmente yeni bir soluk getirecek! vivo V40 Serisi, Türkiye'ye geliyor!

vivo ve ZEISS'in portre fotoğrafçılığında devrim yapan iş birliğinin bir sonucu olan yeni V40, sunduğu portre fotoğrafçılığı özellikleri ile kullanıcıların hikâyelerini çarpıcı kalitede anlatan çekimler yapmalarını sağlıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu