USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Su faturalarına Burger King reklamı alan Rize Belediyesi'nden açıklama

Rize Belediyesi, su faturalarına Burger King"in reklamını aldığının ortaya çıkması üzerine söz konusu firmayla reklam işbirliğinin sonlandırıldığını açıkladı.

Su faturalarına Burger King reklamı alan Rize Belediyesi'nden açıklama
14-10-2024 11:47
Google News
Rize ÖZETİ| Belediyesi, su faturalarına Burger King"in reklamını aldığının ortaya çıkması üzerine söz konusu firmayla reklam işbirliğinin sonlandırıldığını açıkladı.Abone ol

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Rize’de boykot kapsamında olan Burger King şubesinin açılışına katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri hakkında disipline sevk kararı alındığını açıkladı.

Tartışmalar sürerken, Karar gazetesinde yer alan habere göre bu kez de belediyenin su faturalarında aynı firmanın reklamına yer verdiği ortaya çıktı.

Reklam işbirliği sonlandırıldı

Eleştiriler üzerine Rize Belediyesi’nden 1 hafta sonra açıklama yapıldı. Açıklamada reklamın geçmiş yıllarda alındığı savunularak şöyle denildi:

“Son bir yıl içinde İsrail’in Filistin halkına karşı gerçekleştirdiği saldırılar, toplumsal vicdanımızda derin yaralar açmıştır. Biz de bu sorumlulukla ilgili firmanın belediyemizin su faturalarındaki reklam iş birliğini sonlandırmıştır. İlgili alanlarda Rize Belediyesi bünyesinde üretilen Çaydalı Mangal Kömürü’nü kullanmaya başlamış bulunmaktayız.”

Metiner'den tepki

Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından belediye başkanına seslenerek “Yazıklar ötesi bir durum söz konusu. Hangi tarihte o sözleşme iptal edildi?” diye sordu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
WhatsApp Plus nedir ve nasıl indirilir?
WhatsApp Plus nedir ve nasıl indirilir?

WhatsApp Plus indir sorgusunu yaptıysanız en doğru adrestesiniz. İşte sizin için hazırladığuımız WhatsApp Plus nedir rehberi!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu