USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Stranger Things'in Anime Dizisinin Geleceği Ortaya Çıktı

Stranger Things'in anime olacak bir yan dizisinin geleceği ortaya çıktı. What's on Netflix tarafından elde edilen bilgiler, dizinin isminin Stranger Things Tokyo olacağını gösterirken Tokyo'da yaşayan iki kardeşin yaşadığı maceralara odaklanacağını ortaya koydu.

Stranger Things'in Anime Dizisinin Geleceği Ortaya Çıktı
24-12-2022 00:09
Google News

 2016 ÖZETİ| yılında yayınlanmaya başlayan Netflix dizisi Stranger Things, günümüzün en popüler yapımları arasında yer alıyor. Matt Duffer ve Ross Duffer tarafından yaratılan dizinin dördüncü sezonu, mayıs ayında çıkış yapmış ve büyük beğeni toplamıştı. Yapımın yaratıcıları, 2024 yılında çıkması beklenen beşinci sezonla final yapılacak olsa da geçtiğimiz aylarda sevindirici bir haber vererek evrenin genişleyeceğini ve birçok yeni yapımın bizlerle buluşacağı duyurmuştu.

Bugün ise Stranger Things’in geleceği hakkında heyecan verici bir gelişme yaşandı. What’s on Netflix’in aldığı duyumlara göre dizinin evreninde geçecek bir anime dizisi üzerinde çalışılıyor. Gelen bilgiler, çok detaylı olmasa da dizide neyin işleneceği konusunda bir fikir veriyor.

İddiaya göre Stranger Things animesi 'Stranger Things Tokyo' ismine sahip olacak ve 1980’li yılların Tokyosu’nda geçecek

Humoring the Fates isimli bir animasyon stüdyosunun çalışması .via-text { background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */ background-color: rgba(0,0,0, 0.4); /* Black w/opacity/see-through */ color: white; font-weight: 300; font-size: 0.75em; position: absolute; bottom: 0%; right: 0; z-index: 2; padding: 5px !important; text-align: left; }

Sitenin edindiği bilgilere göre Stranger Things’in ilk spin-off’u olacağı tahmin edilen yapım, video oyunlarını çok seven iki kardeşe odaklanacak. Tokyo’da yaşayan ve ikiz olan bu kardeşler, dizide gördüğümüz karanlık evren ‘Upside Down’la karşılaşırken büyük maceralara atılacak. Buna ek olarak gelen bilgiler, yeni dizinin toplamda 6 saatlik bir süreye sahip olacağını ortaya koyuyor.

2021’den beri geliştirildiği aktarılan Stranger Things Tokyo hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak az miktardaki bilgilerin bile dizinin hayranlarında büyük heyecan yarattığını söyleyebiliriz. Şu ana kadar Stranger Things evreninde geçen oyunların çıktığını da eklemeden geçmemek gerek. Hatta geçtiğimiz aylarda bir VR oyununun geleceği bile duyurulmuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi
Razer, Titreşimli Oyuncu Ekipmanları İçin Haptiklere Yöneldi

Razer, oyuncu koltuklarına takılarak kullanılabilecek titreşimli minder Frejya'yı ve Kraken V4 Pro kulaklığı piyasaya sürdü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu