USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Spor Teknolojisi Kategorisi En Çok Tercih Edilen Ürünüler

Spor yaparken size rehberlik edecek ve hedeflerinize ulaşmanızda büyük bir destek sağlayacak ürünleri sizler için listeledik.

Spor Teknolojisi Kategorisi En Çok Tercih Edilen Ürünüler
31-07-2024 15:27
Google News

Günümüzün ÖZETİ| hızlı tempolu yaşamında, spor teknolojisi ürünleri sadece antrenmanların kalitesini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda kişisel sağlık hedeflerinize ulaşmanızda da büyük kolaylıklar sağlıyor.

Akıllı saatler, spor bileklikleri, elektrostimülasyon cihazları gibi birçok teknolojik ürün sayesinde; daha keyifli bir spor deneyimi yaşamak mümkün oluyor. Eğer ki yaptığınız sporları kayıt altına almak ya da antreman verilerinizi kontrol etmek istiyorsanız, bu içerik işinize yarayabilir. Gelin listelediğimiz ürünlere birlikte bakalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Ürünüler;

Insta360 INSAAQ/B X3 Aksiyon KamerasıWolfang GA300 Aksiyon KamerasıSurfola SF230 Aksiyon KamerasıXiaomi Smart Band 8Samsung Galaxy Fit 3 Akıllı BileklikHuawei Watch Fit 3Apple Watch Series 9Xiaomi Redmi Watch 4 Tesmed Absolute Spor KemeriBodify® EMS Back Trainer Pro

Insta360 INSAAQ/B X3 Aksiyon Kamerası

Macera tutkunları ve profesyonel içerik üreticileri için ideal bir seçenek olan Insta360 INSAAQ/B X3 Aksiyon Kamerası, 360 derece açı boyunca yüksek çözünürlükte kayıt yaparak, net görüntüler elde etmenizi sağlar. Ayrıca IPX8 suya karşı dayanıklı olmasıyla bilinen bu kamera, su altında da rahatlıkla kullanılabilir.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Wolfang GA300 Aksiyon Kamerası

4K'ya kadar video çözünürlüğü ile 60FPS kare hızında görüntüler kayıt edebilen Wolfang GA300 Aksiyon Kamerası, 40 metre su direncine kadar sorunsuz kullanılabilir. Yüzme, dalış, sörf gibi su sporları için oldukça kullanışlı olan bu ürün, hassas bir dokunmatik ekranı ile karşımıza çıkıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Surfola SF230 Aksiyon Kamerası

Yükseltilmiş çip ile entegre edilmiş Surfola SF230 Aksiyon Kamerası, 4K'ya kadar video çözünürlüğü ile 30FPS kare hızında kayıt yapabilme özelliğine sahip. Hızlandırılmış çekim, ağır çekim, otomatik zamanlayıcı ve seri çekim gibi birçok özellik ile karşımıza çıkan bu ürün, 120 dakikaya kadar aralıksız kayıt yapabiliyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Xiaomi Smart Band 8

Yüksek yenileme hızı, hassas çalışma ve kaydırma hareketleriyle son derece rahat bir deneyim sunan Xiaomi Smart Band 8, ortam parlaklığına uyum sağlayarak ototmatik olarak parlaklık ayarı yapabilir. 200'den fazla kadran seçeneğinin yanında, spor ve sağlık aktiviteleri gibi birçok özelliği bulunan bu ürün; bileklik tarzı ile oldukça tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Samsung Galaxy Fit 3 Akıllı Bileklik

Kullanıcıların fitness ve sağlık takibi yapmalarını sağlayan, aynı zamanda günlük yaşamlarını da kolaylaştıran birçok özellik sunan Samsung Galaxy Fit 3 Akıllı Bileklik, yüksek çözünürlüğe sahip AMOLED bir ekrana sahip. Birbirinden farklı ekran yüzleri ile karşımıza çıkan bu ürün, ince ve hafif tasarımı sayesinde uzun süreli kullanımlarda büyük konfor sağlıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Huawei Watch Fit 3

İnceliği ve hafifliğinin yanında, alüminyum alaşımlı bir gövdeye sahip olan Huawei Watch Fit 3, 60 Hz ekran yenileme hızı ile oldukça akıcı bir görüntü sunuyor. 100'den fazla spor uygulaması bulunan bu ürün; yaptığınız egzersize göre otomatik olarak uygun modu seçip, kayıt yapmaya başlar. Ayrıca yüksek hassasiyetli GPS özelliği sayesinde de Koşu Takip Modu'ndan faydalanabilirsiniz.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Apple Watch Series 9

Gelişmiş sağlık, güvenlik ve aktivite özellikleriyle ilgili önemli bilgiler sunan Apple Watch Series 9; IPX7 suya karşı dayanıklılığı ile rahatlıkla istediğiniz her yerde kullanılabilir. Sert bir düşüş veya ciddi bir araba kazası gibi durumlarda sizi acil servise bağlayan Düşme Algılama ve Trafik Kazası Algılama özellikleri ile beğeni toplayan bu ürün, özellikle Apple kullanıcıları tarafından çok sayıda tercih edilmekte.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Xiaomi Redmi Watch 4 

60Hz yüksek yenileme hızı, 600 nit'e kadar parlaklık ve 1.99 inç AMOLED Ekranı ile karşımıza çıkan Xiaomi Redmi Watch 4, 20 günlük pil ömrü ile kullananların beğenisini topluyor. 150'den fazla spor modu ve birbirinden farklı sağlık uygulamaları ile spor yaparken en yakın dostunuz olacak bu ürün, her adımınızı doğru bir şekilde izlemek için beş uydu konumlandırma sistemi ile destekleniyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Tesmed Absolute Spor Kemeri

Jel gerektirmeyen ve kablosuz olarak kullanılan Tesmed Absolute Spor Kemeri, 15 gelişmiş programı ile karın kasları için tasarlanmış. 120 cm'ye kadar genişletilebilen bu kemer, farklı vücut tiplerine de mükemmel şekilde uyum sağlar.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Bodify® EMS Back Trainer Pro

Özellikle sırt kaslarını hedefleyen bir elektrostimülasyon cihazı olan Bodify® EMS Back Trainer Pro, kasları elektriksel uyarılarla çalıştırarak kasılmalarını sağlar. Kas tonlama, güçlendirme veya rahatlama gibi farklı stimülasyon modları sunan bu ürün, hem fitness hem de rehabilitasyon ihtiyaçlarınıza uygun bir çözüm sunabilir.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Sizin için diğer önerilerimiz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ferrari'nin ilk elektriklisi yollarda! Ne zaman çıkacak?
Ferrari'nin ilk elektriklisi yollarda! Ne zaman çıkacak?

İlk Ferrari elektrikli otomobili nasıl görünüyor? İtalya'da test edilen prototip internete sızdırıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu