USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar nasıl öğrenilir?

20 bin öğretmen ataması için sözlü sınav süreci Temmuz ayında başladı ve Ağustos ayında sona erdi. Peki 2024 sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 20 bin öğretmen mülakat sonuçları nasıl öğrenilir?

Sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar nasıl öğrenilir?
13-10-2024 13:02
Google News

20 ÖZETİ| bin öretmen ataması başvuruları 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşti. Sözlü sınavlar ise Temmuz ve Ağustos aylarında uygulandı. Peki 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler...

20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için ön başvuru ve tercihler 20-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşti.

Fakat henüz 20 bin sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarına dair bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili açıklama geldiği an haberimizde yer vereceğiz.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI?

Atama sonuçlarının neden açıklanmadığı sorularına açıklık getiren Bakan Tekin, "Öğretmen adaylarımızın KPPS puanları ve mülakat puanları belli. Danıştay kararı bekleniyor. Biz yüzde 50 yüzde 50 olsun istiyoruz. Eğitimi okullarımızı çok önemsiyorum. Öğretmenlik mesleğinde mülakatı yapılması gereken uygulama olarak görüyorum. Öğretmenlikte mülakat olmasın diyenler var olsun diyenler var. Biz hukuka uygun şekilde mülakatları yapacağız. Adaleti tesis edecek her uygulamaya açığım. Özel okullar bile 8-10 mülakatla öğretmen alıyorlar." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Dubai’nin Teknoloji ve Doğayı Bir Araya Getiren Jebel Ali Sahili
Dubai’nin Teknoloji ve Doğayı Bir Araya Getiren Jebel Ali Sahili

Dünya sahnesinde, adını yenilikçi projelerle duyuran ülkelerden biri de Birleşik Arap Emirlikleri. Bu içerikte, Dubai’nin devasa sahil projesi Jebel Ali Sahili’nden bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu