USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Söz Konusu İddialar Asılsız Çıktı

Sivil havacılık genel müdürü Bahri KESİCİ' ye atılan iddialar asılsız çıktı.

Söz Konusu İddialar Asılsız Çıktı
07-08-2024 21:21
07-08-2024 21:32
ANKARA
Google News

  ÖZETİ|  Söz konusu iddialar ve bahsi geçen paraların yalandan ibaret olduğu mahkeme kararı ve bilir kişi rapoarları ile ispat edildi. Geçtiğimiz yıl yargılanarak iddianameler üzerine 3 ay tutuklu kalan Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri KESİCİ, iki kaptan ve bir kaptanın eşi, suçsuz olduğu bilikişi raporu ile ispatlanınca serbest bırakıldı. İddiaya konu dolandırıcılığın ve yapıldığı yine iddia edilen naylon faturaların asılsız olduğu bilirkişi raporları ile ispatlanarak Bahri KESİCİ, Yasemin İzci KURNAZ ve Burçin Burak KURNAZ beraat edecekler. 

   Yaşanan olaylar nedeniyle iş insanı Yasemin İzci KURNAZ' ın tüm ticari hayatı bozulurken, mal varlığına el konulmuştur. 

   Ancak yine bu süreçte tutuklanan Bahri KESİCİ, Yasemin İzci KURNAZ, Burçin Burak KURNAZ ve Bülent ŞAHİN' in karşı taraftan alacaklı olduğu resmi kurumlarca ispatlanmıştır. 

   Yasemin İzci KURNAZ: "İnsanların hayatları asılsız iddialarla karartılmaktadır. 15 bin tl emekli maaşı olan iki şahıs, geçimini 15 bin tl ile sürdürürken nasıl 250 milyon tl değerli şirketi satın almaya çalışıyor, bu paraları nereden buldu? Dolandırıldığı iddiaa edilen pilotlar neredeler? Neden böyle birşey varsa bize, iddiaası geçen pilotlar dava açmıyorlar? Çünkü üzerimize çamur atılmak isteniyor. Fakat adalet yerini bulacak!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
⁠İşte karşınızda ⁠iPhone 16 fiyatları!
⁠İşte karşınızda ⁠iPhone 16 fiyatları!

iPhone 16 serisinin öne çıkan detayları ve Apple'ın sunduğu yeni teknolojilerle birlikte Türkiye satış fiyatları sizlerle.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu