USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Sosyal Medyada Popüler Olmuş Ürünler

Sosyal medyada popüler olan, adeta bir yarış içinde tükenen çeşit çeşit ürünleri sizin için bir araya getirdik.

Sosyal Medyada Popüler Olmuş Ürünler
26-06-2024 18:02
Google News

Sosyal ÖZETİ| medyanın nabzını tutan, trendleri yakından takip eden biriyseniz ve popüler ürünleri keşfetmek istiyorsanız, aşağıda sizin için hazırladığımız listeye mutlaka göz atmalısınız. Sosyal medyada adeta bir fenomen haline gelmiş ürünleri sizin için bir araya getirdik. Gelin bu ürünlere birlikte bakalım.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Ütü Yapmayı Sevmeyenlerin İşini Kolaylaştıran: Philips STH3020/10 Buharlı Düzleştirici

Ütü yapmaya ayıracak zamanınızın olmadığı günlerde giymeniz gerekenleri kolayca hazır hale getiren Philips Buharlı Düzleştirici, acelenizin olduğu günler için adeta kurtarıcı bir ürün diyebiliriz. Özellikle seyahatlerde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bu ürün sizin de favoriniz olabilir.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

''Elimden geldiğince detaylı bir açıklama yapacağım umarım faydalı olur. Ürün sizin ne beklediğinize göre ya tam tatmin edecek ya da hiç işinize yaramayacak bunu belirteyim. Oncelikle urun penye tshirt, ipek veya saten gibi hassas materyalli giysiler icin ha-ri-ka. Asla zarar vermeden ve rahatlikla isinizi gorursunuz. Eğer ki tatilde valizden çıkardığınız giysileri ütüleme, dolaptan çıkardığınız daha önce utulenmis ama dolapta kırışmış giysileri açmak istiyorsanız bu ürün sizin için mükemmel. Veya "benim giysimin jilet gibi olmasına gerek yok zaten giydikten sonra bir saat içinde de biraz kirisiyor düzgün gözüksün yeterli" diyorsanız bu ürün sizi yine tatmin eder. Ama siz giysilerinizi buharli ütü ile jilet gibi yapıyorsanız, carsafinizi pijamanızı utuluyorsaniz boşuna bu ürünü almayın asla tatmin olmazsınız. Benim mesela fitigim olduğundan ütü yapamıyorum en fazla 2-3 parçayı utuleyebiliyorum ama bebegim de olduğundan buna fırsat bulmak ütü masasını kurup kaldırmak vs çok zor ve tehlikeli oluyor. Evime gelen yardımcım haftada bir giysilerimizi utuluyor. Bazen o gelmeden yikadigim bir gömleği giymem gerekiyor ya da dolapta kirismis bir parçayı. Bu ütü benim ihtiyacımı tam olarak karşılayan bir ürün oldu. Aslında fotograf da çektim ama buraya yukleyemedim keten bir ceketimi de güzelce ütüleyebildim bununla. Su tankı küçük tek seferde 2 tshirt utuleyebiliyorsunuz ben keten ceketimi bir ful tankla utuledim ve beni tatmin eder bir görüntü oluştu. Alacak olanlara veya düşünenlere birazcık faydam olmuştur umarım.''

Herkesin Elinden Düşürmediği O Termos: Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak

Özellikle bu kavurucu yaz günlerinde, serinletici bir içeceğin kıymetini hepimiz çok iyi biliyoruz. İşte tam da burada devreye Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos giriyor. Soğuk tutma özelliği sayesinde, içeceğinizi buz gibi muhafaza edebilen bu termos, sıcak havalarda sizin de vazgeçilmeziniz olabilir. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Çıktığı Günden Bu Yana Hemen Hemen Her Evde Yer Edinen: Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi

Günü kahveyle başlayıp bitirenlerin en çok tercih ettiği kahve makinelerinden biri olan Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi, diğer modellerine göre daha uygun fiyatıyla popülerliğini korumaya devam ediyor. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

''Silent brew abartıldığı kadar sessiz değil. 5400 serilerindeki kahve koruma kapağına silikon takmak suretiyle dışarı çıkan ses azaltılmış. Bunun dışında hemen hemen herşey aynı.''

Kişisel Bakımın En Sevilen Ürünlerinden: Philips15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti

İhtiyacınız olan her şeyi tek bir makine ile sunan Philips 15'i 1 Arada Erkek Bakım Seti, hem ıslak hem kuru kullanımıyla en çok tercih edilen modellerden biri.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

''Uzun yıllardır farklı Philips traş makineleri kullandım. Kalite her zamanki gibi kendini belli etti. İçinden çıkan başlıklar ve duşta kullanım özelliği aletin ne kadar iyi olduğunu özetliyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.''

Son Zamanlarda Herkesin Sepetine Eklediği: LEVOIT Kule Fan

5 fan hızının yanı sıra Otomatik Mod, Turbo Modu (hızlı soğutma), Gelişmiş Uyku Modu (gece dinlenme) ve Normal Fan Modu (manuel kontrol) ile öne çıkan Levoit Kule Fan, sıcak havalarda bir nebze de olsa ferahlamanızı sağlıyor. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Siz yine de iyi bir klima almayı düşünüyorsanız en çok tercih edilen modellerin yer aldığı listemize buradan göz atmayı unutmayın!

Kullanıcı yorumu:

''İnternetteki yorumlara bakarak aldım. TR'de varolan tüm ürünlerden daha iyi. Kullanılacak odanız küçükse serinlik veriyor. Tasarımı gayet şık. Büyük odalar için değil ama küçük odalar için gayet kullanışlı bir ürün. Ben memnun olduğum için benden sonra 4 arkadaşım daha aldı, onlarda aynı görüşteler.''

Sessizliği ile Öne Çıkan: Narpump Whisper Ultra Sessiz & Ultra Hızlı Otomatik Şarjlı Damacana Pompası

Kullanıcı yorumu:

''Klasik elektrikli pompalardan farklı olarak mükemmel bir sessizlik içinde çalışıyor olması tam bir performans ürünü olduğunu anlamamıza yardımcı oldu.''

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kıyafetleri Yenileyen: Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı 

Kıyafetinizdeki tüyleri ve tiftikleri temizlemek için farklı yöntemler deneyerek yırtılmasına sebep oluyorsanız Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı ile tanışmanın zamanı gelmiş demektir. 

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

''Özellikleri kazaklardaki tüylenmeleri güvenli ve pratik bir şekilde alıyor. Kısa sürede kıyafetler yepyeni gözüküyor.''

Haftalık Yemek Hazırlığı Yapanların Favorisi: ZWILLING Fresh & Save Vakumlu Başlangıç Seti

Son zamanların en popüler ürünlerinden biri olan vakumlu cam saklama kapları, özellikle haftalık yemeğini önceden hazırlayanların yeni gözdesi diyebiliriz. Eğer siz de artık düzenli yemek yapma rutini oluşturmak, yemeklerinizi taze tutmak ve binbir emekle yaptığınız yemekleri dökmek istemiyorsanız bu ürüne bir şans verebilirsiniz.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

Serin, Lezzetli ve Doyurucu Tarifler İçin: Arzum Shake'n Take Smoothie Blender

Kullanıcı yorumu:

''Ucuz ve karşılığını veriyor. Yalnızca 2 3 bardak milkshake yapmak için birebir.''

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

BONUS: Crocs Crocband Navy Terlik

Yaz aylarının vazgeçilmezi ve şu sıralar listelerin yıldızı haline gelmiş olan Crocs terliği de eklemeyi unutmadık.

İhtiyacınız varsa indirimli fiyatıyla buradan satın alabilirsiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
4. Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi başladı
4. Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi başladı

Ekonomi - 2 yabancı bilim insanının da bulunduğu araştırma heyetindeki Türk ekip, bu yıl gerçekleşecek projelerle küresel iklim değişikliğinin hızlı sonuçlarına dair net veriler sunmayı amaçlıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu