USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Soruşturma derinleşiyor! 41 işçiyi kaybettiğimiz maden ocağındaki tüm teknik cihazlara el konuldu

Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 madencimizin hayatını kaybettiği facia sonrası başlatılan soruşturmada, 6 cumhuriyet savcısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından 4 müfettiş görev yapıyor. Alınan karar doğrultusunda özel ekip tarafından arama ve el koyma işlemleri y

Soruşturma derinleşiyor! 41 işçiyi kaybettiğimiz maden ocağındaki tüm teknik cihazlara el konuldu
17-10-2022 14:52
Google News

Türkiye ÖZETİ| Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamaya ilişkin, güvenlik sistemlerinin de yer aldığı tüm teknik cihazlara soruşturma kapsamında el konuldu.

SORUŞTURMADA 6 CUMHURİYET SAVCISI GÖREV ALIYORAlınan bilgiye göre, patlama sonrası Bartın Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada, 6 cumhuriyet savcısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından 4 müfettiş görev alıyor. Bu kapsamda Bartın Emniyet Müdürlüğünce uzman personelden özel ekip oluşturuldu.

ÖZEL EKİP TARAFINDAN ARAMA İŞLEMLERİ YÜRÜTÜLÜYORBartın Cumhuriyet Başsavcılığı, Amasra Cumhuriyet Savcılığı ile ilgili hakimliğin aldığı karar doğrultusunda, özel ekip tarafından arama ve el koyma işlemleri yürütülüyor.

TÜM CİHAZLARA EL KONULDUOlayın yaşandığı alan ve güvenlik sistemlerinin de yer aldığı tüm teknik cihazlara ekipler tarafından el konuldu.

Erdem Aksoy Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com - Güncel
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Karıncalar Kraliçeleri Öldükten Sonra Neden Ölürler?
Karıncalar Kraliçeleri Öldükten Sonra Neden Ölürler?

Karıncalar, koloniler hâlinde yaşayan canlılardır. Bu yüzden koloninin başında da bir “kraliçe”, onlar için oldukça hayatî bir öneme sahip. Çünkü kraliçe karınca ölünce, tüm koloni de yok oluyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu