USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sörloth ve Gomez'le ilgilenen Fenerbahçe'ye Arnautovic önerildi

Teknik direktör Jorge Jesus’un talebiyle forvet transferine yoğunlaşan Fenerbahçe’de sürpriz bir isim gündeme geldi. Santrfor transferinde Leipzig’den Sörloth ve Valencia’dan Gomez için kulüplerine resmi teklif yapan Sarı-Lacivertlilere, menajerler aracılığıyla Bologna’dan Ma

Sörloth ve Gomez'le ilgilenen Fenerbahçe'ye Arnautovic önerildi
21-08-2022 05:06
Google News

33yaşındaki ÖZETİ| golcünün İtalyanekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. F.Bahçe yönetimi, Arnautovic konusunuJesus’a sundu. Deneyimliteknik adamın kararına göre hareket edilecek. Bu arada F.Bahçe’nin satın almaopsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu Sörloth, kulübü Leipzig’in Union Berlin’leoynadığı maçın kadrosuna alınmadı.

MUHAMMEDWESTERLO’DA

Fenerbahçeli Muhammed Gümüşkaya’nınBelçika ekibiWesterlo’ya transferinin detayları netleşti. SarıLacivertliler, 21 yaşındakioyuncusu için 500 bin Avrobonservis alacak.

Westerlo,Muhammed’in bir sonraki transferinden F.Bahçe’yeyüzde 40 pay verecek. Ancak Belçika kulübü, gençfutbolcuya gelecek teklifleri Sarı-Lacivertlilere bildirmek zorunda. F.Bahçe,öneriyi değerlendirip yüzde40’lık payını düşüp, gelenteklifin yüzde 60’ını vererekMuhammed’i tekrar kadrosuna katma hakkına sahip.

Gümüşkaya, Westerlo’danyıllık 250 bin Avro alacak.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Türk Takımı Eternal Fire, ESL Pro Leage'de İkinci Oldu
Türk Takımı Eternal Fire, ESL Pro Leage'de İkinci Oldu

CS turnuvası ESL Pro League Sezon 20'de finale kalan Türk espor ekibi Eternal Fire, finalde NAVI ile karşılaştı. Türk espor tarihi için final maçını kaybeden Eternal Fire ikinci oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu