USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Son Dönemin En Popüler Dizisi Wednesday Hakkındaki Detaylar

Netflix yapımı işler arasındaki en karanlık ve bir o kadar da mizahi anlatıma sahip bir gizem hikayesi olan Wednesday dizisi, yayınlandığı günden itibaren tüm izleyicileri ve Addams Family hayranlarını etkisi altına aldı.

Son Dönemin En Popüler Dizisi Wednesday Hakkındaki Detaylar
15-12-2022 21:18
Google News

Tim ÖZETİ| Burton’ın 90'lı yıllardaki Addams Family yapımlarından günümüze uyarladığı Netflix'in yeni dizisi Wednesday’i bir solukta izledik. Instagram keşfetinizdeki üç Reels videosundan ikisinin dizideki Wednesday karakterinin garip dans sahnesi olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. 

Kim bilir belki siz de o dans sahnesini yeniden canlandıran bir video çekip paylaştınız, belki bir süre saçınızda iki örgüyle dolaştınız. Kısa sürede izleyenlerin beğenisini kazanan ve 2023 Altın Küre Ödülleri'ne aday gösterilen Wednesday dizisine dair ilginç detayları sizler için derledik. Gelin, hep birlikte bu detaylara göz atalım.

Addams Family aslında bir çizgi roman ve diğer tüm yapımlar bundan yola çıkılarak uyarlandı.

Addams Family 90'lı yıllar filmi

Addams Family, 1960'larda televizyon dizisi, 1990'lı yıllarda iki film olarak izleyicilerin karşısına çıktı. İzleyicilerin beğenisini kazanan Addams Family'nin daha sonra bir animasyon uyarlaması da yapıldı.

Wednesday’in o garip meşhur dansı aslında Jenna Ortega’nın yarattığı bir koreografiydi.