USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son dakika: TUSAŞ'a hain saldırı sonrası 'intikam' deyip duyurdu! Terör örgütü şokta.

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, terör saldırısının düzenlendiği TUSAŞ'ta yapılan anma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Son dakika: TUSAŞ'a hain saldırı sonrası 'intikam' deyip duyurdu! Terör örgütü şokta.
24-10-2024 13:22
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... Türkiye'nin savunma sanayi alanında ilkleri başaran şirketi olan TUSAŞ'a yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, anma töreninde yaptığı konuşmada "Türkiye hiçbir tehdide boyun eğmemiştir. Hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmaya devam edeceğiz. TUSAŞ'ımızın ve personelinin göğsümüzü kabartacağına devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Her zaman savunma sanayinin yanında olacağız. Evlatlarımızın intikamını alacağız. Bu tesisin hedef alınması tesadüf değildir. Şer odaklarını bertaraf etmeye, son terörist bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz.

ÇOK SAYIDA TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

29'u Irak ve 18'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere hedefler tam isabetle vurulmuş, çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi terör odakları meşru hedefimiz olacağını herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Hiçbir hain terör örgütü mensubu kahraman Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacaktır." ifadelerini kullandı.

"HAİNLERE İNAT DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ, ÜRETECEĞİZ"

Bakan Kacır'ın açıklamaları şöyle:

Hainlere inat daha fazla çalışacağız, üreteceğiz. Savunma sanayi projelerimizi daha hızlı gerçekleştirecek milletimizin umudu olmayı sürdüreceğiz. Türkiye'nin kılına bile zarar verilmesine izin vermeyeceğiz. Terörün hortlamasına izin vermeyeceğiz. Teröristler heveslenmesin, onların sırtını sıvazlayanlar ümitlenmesin.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Xiaomi Watch S4’ün akıllara zarar özelliği ortaya çıktı!
Xiaomi Watch S4’ün akıllara zarar özelliği ortaya çıktı!

Xiaomi Watch S4 için geri sayım başladı. Cihazın sadece 5 dakikalık şarjla 2 gün kullanım sunacağı iddia ediliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu