USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika... Soylu'dan 'İmamoğlu' iddiası: 'Beni aradı'

Son dakika... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB ve çeşitli belediyelere yönelik yürütülen terör soruşturması hakkında basın açıklaması yapıyor. Soylu, İmamoğlu hakkında bir iddiada bulunarak, İmamoğlu, bizatihi saygılarını sunarak beni aramıştır dedi.

Son Dakika... Soylu'dan 'İmamoğlu' iddiası: 'Beni aradı'
28-12-2022 16:18
Google News

İstanbul ÖZETİ| Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sabah saatlerinde, belediyeye yönelik başlatılan terör soruşturması nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi.

Soylu ise İBB ve çeşitli belediyelere yönelik yürütülen "terör" soruşturması hakkında basın açıklaması yapıyor. İçişleri Bakanı, "İmamoğlu, bizatihi saygılarını sunarak beni aramıştır. Bana belli bir konuda 'CHP Genel Merkezi zaten beni sevmiyor, ne olursunuz bana bu konuda yardımcı olur musun?' diye bir ricası da olmuştur. Ama 'Kanun ne gerekiyorsa onu yaparız' dedik ve yaptık" iddiasında bulundu.

AYRINTILAR GELİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Zeytinyağı Şişeleri Neden Koyu Renkte Üretiliyor?
Zeytinyağı Şişeleri Neden Koyu Renkte Üretiliyor?

Zeytinyağı şişesi deyince alırken dikkat etmeniz de düşününce aklınıza koyu renkli şişeler gelecektir. Genelde pek şaşmayan bu renklerin özelliği ne? Neden açık değil de koyu renkli şişelerde satılıyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu