USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son dakika: Özgür Özel grup toplantısında konuşuyor!

Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika: Özgür Özel grup toplantısında konuşuyor!
22-10-2024 14:22
Google News

Son ÖZETİ| dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'de gerçekleşen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özel, özetle şunları söyledi:

"Kıymetli grubum, Türkiye'nin dört bir yanından bugün bizimle olan belediye başkanlarımız, ekranlardan bizi takip edenler hepinizi CHP adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Geçen hafta insanlık adına utandığımız haberler aldık. Para adına bebeklerimizi, annesine kavuşmadan küveze alan daha sonra da cansız bedenlerini ailelerini teslim eden, insanlığı tamamen kaybetmiş olanların yaptıkları hepimizi insanlığımızdan utandırdı.

Bu çete bir travma yarattı, üzgünüz ve kolay da atlatamayacağız. Pandemi döneminde özveriyle görev yapan doktorlarımızı zan altında bıraktılar. Olayın ilk anından beri arkadaşlarımız orada oldular. İddianameyi okudular, konuyla ilgili ihbarlar yağıyor. Maalesef yine haklı çıktık. Bu iktidara sağlığı piyasalaştırmayın, özel hastanelere bu kadar çok alan açmayın, bu alanı sermayeye açmayın derken ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Piller Neden Er Geç Biter?
Piller Neden Er Geç Biter?

Kimyasal enerjiyi elektrik enerjisine çeviren araçlar, bir nevi bataryalar olarak isimlendirdiğimiz piller, ne yazık ki biter ve onları yenileriyle değiştirmek zorunda kalırız.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu