USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son dakika: Narin Güran soruşturmasında 21 gözaltı

Son dakika haberi: Cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Tunç, bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

Son dakika: Narin Güran soruşturmasında 21 gözaltı
08-09-2024 16:42
Google News

19 ÖZETİ| gün sonra Narin'in cansız bedenine ulaşıldı: Olay yerinden ilk görüntüler: Kahreden detaylar...

GALERİNİN DEVAMI <p>21 Ağustos <a href=2024 tarihinde Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki evinden çıkan ve Kuran Kursu'na giden Narin Güran geri dönmedi.

"><p>8 Yaşındaki Güran'ın eve dönmemesinin akabinde telaşlanan ve köylülerle aramaya çıkan aile, bir ize rastlamadı.</p><p>Ailenin ve köylülerin telaşlanması ve <a href=haber vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler, 19 gündür Narin Güran'ı arıyordu.

"><p>Son dakika haberine göre; Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19. günde bulundu.</p><p> </p><p>Son dakika haberine göre; Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni 19. günde bulundu.</p><p> </p><p><em>Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine <a href=bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.

"><p>Büyük <a href=acı yaşayan anneyle ilgili de çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; anne Güran, WhatsApp'taki birçok mesajını silmişti.

"><p>Bir diiğer yandan Narin Güran'ın ağabeyinin kolunda diş ısırıkları görülmesinin üzerine gözaltına alınan ağabey, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.</p><p>Ailede şüphelenilen bir başka isim ise Narin'in amcası.</p><p>Aracında Narin Güran'a ait DNA izleri bulunan amca Güran, tutuklanarak cezaevine gönderildi.</p><p> </p><p>İçişleri <a href=Bakanı Ali Yerlikaya'nın acı haberi verdiği paylaşımda Güran ailesine başsağlığı mesajının olmaması, aile üzerindeki şüphelerin artmasına neden oldu.

"><p>Bir diiğer yandan Narin Güran'ın cesedinin çuval içerisinde bulunması ve gelen ısrarlı ihbarlar akıllarda bazı sorulara neden oldu.</p><p>İhbarı <a href=yapan kişinin tam konum vermesi, köyde yaşayan birilerinin cinayeti bildiği yönündeki iddiaları artırdı.

"><p>Öte yandan başka detay ise derenin kenarında bulunan terlikler.</p><p>Bilindiği üzere <a href=daha önce yapılan arama çalışmalarında derenin kenarında bir terlik bulundu. Aile bu terliğin Narin'e ait olmadığını söyledi.

Ancak cansız beden, terlikle aynı bölgede bulundu.

Bu detay ailenin bir şeyler sakladığı yönündeki iddiaları güçlendiriyor.

"><p><span data-style=GİRİŞ ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Köye giriş çıkışlar, basın mensupları da dahil olmak üzere yasaklandı.

İki gün önce de bir ihbar üzerine jandarma ekipleri bu derede arama çalışmaları yapmış herhangi bir iz bulamamışlardı.

"><p>Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu,

"><p>İşte <a href=olay yerinde ilk görüntüler...

">

Son dakika haberi: 19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, bu sabah 08.45 sularında köye oldukça yakın bir yerde bulunan derenin kenarında bulundu. 

21 KİŞİ GÖZALTINDA

Narin'in bulunmasının ardından olayla ilgili yapılan soruşturmalar kapsamında 21 kişi gözaltına alındı. 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.

Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet…

Yılmaz TUNÇ (@yilmaztunc) September 8, 2024

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir Cumhuriyet başsavcıvekili ile üç savcının daha soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

Narin'in cansız bedeninin bulunduğu dere yatağı.

NARİN'İN CANSIZ BEDENİ DERE KENARINDA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, "İlk bulgulara göre, Narin'in öldürüldükten sonra bir çuvalın içiresine konulup dere kenarına getirildiği, çuvalla birlikte derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla kapatıldığı anlaşılmıştır" dedi.

DEREDE TERLİK BULUNDU, AİLE "NARİN'İN DEĞİL" DEDİ

Arama çalışmalarının 8'inci gününde Eğer Tutmaz Deresi'nde terlik bulundu. Güran ailesi, terliğin Narin'e ait olmadığını söyledi. 

Acı haber! Narin'in cansız bedenine ulaşıldı: Olay yerinden ilk görüntüler... Acı haber! Narin'in cansız bedenine ulaşıldı: Olay yerinden ilk görüntüler...

8 yaşındaki Narin Güran 19 gün sonra bulundu! DNA'sının bulunduğu otomobil görüntülendi8 yaşındaki Narin Güran 19 gün sonra bulundu! DNA'sının bulunduğu otomobil görüntülendi

Narin'in ölü bulunmasının ardından Mustafa Destici'den idam çağrısıNarin'in ölü bulunmasının ardından Mustafa Destici'den idam çağrısı


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
THY, Kara Listede Kaç Kişinin Bulunduğunu Açıkladı
THY, Kara Listede Kaç Kişinin Bulunduğunu Açıkladı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türk Havayolları'nın kara listesinde 440 kişinin yer aldığını açıkladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu