USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika... MSB duyurdu: İki terörist Habur’da teslim oldu!

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, "Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 2 PKK’lı terörist, Habur’da Hudut Karakolumuza teslim oldu." açıklamasında bulundu.

Son Dakika... MSB duyurdu: İki terörist Habur’da teslim oldu!
30-01-2023 17:33
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları artan şiddet ve tempoda devam ederken örgütteki çözülme de hızlanıyor. Son olarak Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 2 PKK’lı terörist, Habur’da Hudut Karakolumuza teslim oldu." açıklamasında bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları artan şiddet ve tempoda devam ederken örgütteki çözülme de hızlanıyor. Son olarak Irak’ın kuzeyindeki barınma kampından kaçan 2 PKK’lı terörist, Habur’da Hudut Karakolumuza teslim oldu.#MSB pic.twitter.com/dCkYFVU5fw

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) January 30, 2023

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?
Ayakkabılarımızın Altındaki Desenler Ne İşe Yarıyor?

Hiç ayakkabılarınızın altına dikkatlice baktınız mı? Çoğu insan, ayakkabılarının yüzeyiyle ilgilenirken, alt tabanındaki desenlere pek dikkat etmez. Bu desenlerin sadece estetik bir unsur olmadığını bilmelisiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu