USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Son Dakika: Fenerbahçe, Luan Peres transferi için Marsilya ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını

Son dakika: Fenerbahçe savunma hattını güçlendirmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler uzun süredir Marsilya ile transferi için görüşme halinde olduğu savunmacı Luan Peres'i KAP'a bildirdi. Brezilyalı futbolcunun bu gece 22.30 sularında İstanbul'da olması bekleniyor. Fenerbahçe'

Son Dakika: Fenerbahçe, Luan Peres transferi için Marsilya ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını
28-07-2022 20:07
Google News

Kim ÖZETİ| Min-Jae'nin ayrılığının ardından Fenerbahçe savunma hattına transfer yapmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Gustavo Henrique'den sonra Marsilya'dan Luan Peres'i de kadrosuna kattı.

LUAN PERES, İSTANBUL'A GELİYOR

Brezilyalı stoper Luan Peres için Marsilya ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Luan Peres Petroni'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Olympique Marseille ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı. 28 yaşındaki futbolcunun, 22.30 sularında İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Son Dakika: Fenerbahçe, Luan Peres transferi için Marsilya ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiLuan Peres

SOL BEK POZİSYONUN DA GÖREV YAPIYOR

Fenerbahçe'nin Luan Peres'i 5,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade ediliyor. Brezilyalı savunmacı stoper oynamasının yanı sıra sol bek pozisyonun da görev alabiliyor. Geçen sezon Marsilya'da 50 resmi maça çıkan Peres, bu karşılaşmaların 22'sinde sol bek, 28'inde ise stoper pozisyonunda görev yaptı. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda takımına 3 asistlik skor katkısı verdi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Sporwww.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400'ün Fiyatları Sızdırıldı
Snapdragon 8 Gen 4 ve Dimensity 9400'ün Fiyatları Sızdırıldı

Yeni iddialara göre Qualcomm ve MediaTek'in yeni amiral gemisi çipleri Snapdragon 8 Gen 4 ve MediaTek 9400, zamlı fiyatlardan çıkış yapabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu