USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son Dakika: Erdoğan'dan yeni asgari ücret çıkışı: 'Bizim sırtımızda küfe var'

Son dakika haberi... AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de partisinin grup toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin asgari ücrete ilişkin sorusunu yanıtladı.

Son Dakika: Erdoğan'dan yeni asgari ücret çıkışı: 'Bizim sırtımızda küfe var'
21-12-2022 13:48
Google News

AKP'li ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nın ardından Meclis'te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Bir gazetecinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile asgari ücrete ilişkin görüşmesinin nerede yapılacağı konusundaki soru üzerine Erdoğan, görüşmenin "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde" olacağını bildirdi.

Erdoğan, "İşçi tarafının asgari ücretin 9 bin lira olması talebini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bakanımla, İşveren Sendikası Başkanıyla otururuz, konuşuruz, değerlendirmemizi yaparız. İnşallah hayırlı bir adım atarız, neticeye varırız. Herkesin her söylediğiyle adım atacak halimiz yok. Çünkü bizim sırtımızda küfe var. Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşuyor ama bizim sırtımızdaki küfe 85 milyonun taşındığı bir küfe. Bunların hepsini düşüneceğiz; eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaşımdan bütün altyapı üstyapı sorunlarına kadar bunlar bir şeyle yapılacak değil mi? Tabii sırtında küfe olmayanlar bol bol atıp tutuyor."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Twitter Peek Neden Başarısız Oldu?
Twitter Peek Neden Başarısız Oldu?

Teknoloji dünyasında öyle ürünler var ki duyduğunuzda “Nasıl böyle bir şey yapmışlar?” diye düşünmeden edemezsiniz. Bu içerikte anlatacağımız Twitter Peek de tam da böyle bir başarısızlık hikâyesi…

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu