USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son dakika... Erdoğan ve Bahçeli'den Adıyaman'da ortak açıklama

Son dakika haberi... Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde, ağır hasar alan Adıyaman'da incelemelerde bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, ortak açıklamalarda bulunuyor.

Son dakika... Erdoğan ve Bahçeli'den Adıyaman'da ortak açıklama
27-02-2023 15:23
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Adıyaman'a gitti.

Esenboğa Havalimanı'ndan bölgeye hareket eden Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti. Erdoğan, Adıyaman merkez ile Gölbaşı ilçesini ziyaret ederek depremzedelerle bir araya gelecek, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMALAR

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle:

"Bugünkü Türkiye milletiyle, devletiyle barışmış bir Türkiye'dir. Böyle bir Türkiye'de her şeyin çözümü mümkün olacaktır. Kısa süre içerisinde yerleşme, diğer konular halledilecektir. 3 önemli konu vardır; beslenme, barınma, emniyettir. Allah'a çok şükür 21 gün içerisinde ülkemizin güzide insanları büyük felaketin arkasında durmaya gayret göstermişlerdir. Türkiye 21 günde ayağa kalkmak üzeredir. Sayın Cumhurbaşkanımızın her şart altında yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve çalışma arkadaşları ülkeyi bu felaketten kurtaracaktır."

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMALAR

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Bugün 21'nci günü geride bırakıyoruz. Ülkemizin 6 Şubat sabahı yaşamış olduğu büyük felaketten bu yana gerçekten 10 bin artçı deprem yaşadık. Tüm Adıyaman'a, tüm bölgeye geçmiş olsun derken hep birlikte vefat edenlerimiz için Fatiha okuyalım. Dünyada eşi benzeri görülmedik şekilde, üst üste yaşadığımız depremlerin ve artçıların yol açtığı etkilediği şehirlerimizden biri de Adıyamandır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu