USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son Dakika: Erdoğan, Bakan Bilgin ile görüşüyor

Son dakika gelişmesi... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'i askeri ücret gündemiyle kabul etti.

Son Dakika: Erdoğan, Bakan Bilgin ile görüşüyor
21-12-2022 22:21
Google News

Asgari ÖZETİ| ücret zammının ne kadar olacağı merakla beklenirken, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile asgari ücreti görüşmek üzere bir araya geldi.

NTV'nin haberine göre, görüşme saat 21.40'da başladı.

ASGARİ ÜCRET YARIN AÇIKLANACAK

Erdoğan, bugünkü grup toplantısında Bilgin ile bir görüşme gerçekleştireceğini ve yeni asgari ücreti yarın açıklayacaklarını bildirmişti. Erdoğan, "Asgari ücret konusunu yarın yoluna koymuş olacağız" diye konuşmuştu.

TÜRK-İŞ "9 BİN LİRANIN ALTINA İMZA ATMAYIZ" DEMİŞTİ

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, 2023 yılında geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında dün (20 Aralık) gerçekleştirdiği üçüncü toplantıda uzlaşı çıkmamıştı.Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret tekliflerinin 9 bin lira olduğunu ve bu rakamın altındaki herhangi bir kararı kabul etmeyeceklerini bildirmişti.

ERDOĞAN, TÜRK-İŞ’İN TALEBİNE KAPIYI KAPATTI

Partisinin grup toplantısının ardından gazetecilerin asgari ücrete ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Türk-İş'in 9 bin liralık asgari ücret talebinin sorulması üzerine, "Herkesin her söylediğiyle adım atacak halimiz yok. Çünkü bizim sırtımızda küfe var. Sırtında küfe olmayanlar rahat konuşuyor" şeklinde konuştu.

AYRINTILAR GELİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Z Fold 6 SE Katlanabilir Ekranlar
Galaxy Z Fold 6 SE Katlanabilir Ekranlar "Pürüzsüz" Olabilir

Samsung'un yeni Galaxy Z Fold 6 SE versiyonu, katlanabilir telefonlardaki katlanma izini ortadan kaldırabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu