USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Son dakika: Bakan Soylu ve Bakan Kurum Düzce'de açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremin yaşandığı Düzce'de açıklamalarda bulundu.

Son dakika: Bakan Soylu ve Bakan Kurum Düzce'de açıklamalarda bulundu
25-11-2022 00:02
Google News

İçişleri ÖZETİ| Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz gün Düzce'de meydana gelen 5,9'luk deprem ile ilgili açıklamalarda bulunuyor.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Düzce'ye toplam 27 milyon TL ulaştırıldı. Özellikle eşya hasarları için komisyon oluşturduk. Küçük eşya hasarlarının da tazmini için 5 bin liraya kadar sağlanabilecek talepten sonra karşılanmış olacak. Burada uygulamaya alacağımız az hasarlı yapılar var. Sıvası dökük, kaplaması, tuğlası dökülmüş yapıların tespiti yapıldıktan sonra 5-7 bin civarında destek olacağız. Esnaflarımıza da yardım edeceğiz. Onların da zararlarını hasar tespit komisyonu belirleyecek.

Afet bölgesiyiz, ormanlarımızdan, akarsuyularımızdan, suyumuzudan doluluğundan bahsediyoruz, ama sel bizim afetimiz. Çığ, kaya düşmesi bizim afetlerimiz. Bizim görevimiz tedbirleri almak, afetle karşılaştığımız anda birbirimizin yardımına koşmak ve dayanışma gerçekleştirmek. Bu sınamalardan hep birlikte güçlenerek çıkıyoruz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Adobe, Creative Cloud Abonelik Fiyatına Zam Yaptı
Adobe, Creative Cloud Abonelik Fiyatına Zam Yaptı

Adobe'un popüler Creative Cloud hizmetinin Türkiye'deki abonelik fiyatına bir zam daha geldi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu