USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Son Dakika... Bahçeli'den sert tepki: Türkiye düşmanlarının eline düşenler!

MHP lideri Bahçeli, "Kendilerini yükseltmek maksadıyla milleti ve devleti ayağa düşürmek için Türkiye düşmanlarının eline avucuna düşenler kelimenin tam manasıyla zillettedir." açıklamasında bulundu.

Son Dakika... Bahçeli'den sert tepki: Türkiye düşmanlarının eline düşenler!
24-12-2022 15:02
Google News

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset ve Liderlik Okulu 18. Dönem Sertifika Töreninde konuştu. 

Bahçeli, "Kendilerini yükseltmek maksadıyla milleti ve devleti ayağa düşürmek için Türkiye düşmanlarının eline avucuna düşenler kelimenin tam manasıyla zillettedir ve siyaset platformunda bu köhne sıfatlarıyla arzı endam ettikleri ortadadır." açıklamasında bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Siyaset yapmakla komitacılık aymazlığı arasında kapanmaz uçurumların olduğunu ifade etmek hepimizin görevidir. Öznesi insan, nesnesi devlet, yüklemi demokrasi olan siyaset kavrayışımızı sürekli geliştirip ilerletiyoruz.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Gaming Week Günün Fırsat Ürünleri
Amazon Gaming Week Günün Fırsat Ürünleri

Bilgisayardan oyuncu koltuğuna birçok ürünün bulunduğu Gaming Week indirimleri devam ediyor! Biz de sizler için bugünün öne çıkan fırsat ürünlerini listeledik.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu