USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sokak röportajında Hz. Muhammed'e hakaret eden şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sosyal medyada yer alan bir röportajda, İslami değerlere saldıran kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Sokak röportajında Hz. Muhammed'e hakaret eden şahıs yakalandı
22-07-2024 22:57
Google News
İçişleri ÖZETİ| Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, sosyal medyada yer alan bir röportajda, İslami değerlere saldıran kişinin gözaltına alındığını duyurdu.Abone ol

Yerlikaya, sosyal medya hesabından "Gereği yapıldı-21" başlığıyla yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan bir röportajda, İslami değerlere saldıran, Hz. Muhammed'e hakaret eden şahsın Z.K. olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Z.K'nin "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan gözaltına alındığı bildiren Yerlikaya, "Milli ve manevi değerlerimizi aşağılamaya çalışan, nefret söylemleriyle halkımızı kin ve düşmanlığa tahrik edenler yüce Türk adaleti önünde hesap verecektir" ifadesini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Su Sesi Neden Tuvalet İhtiyacını Doğurur?
Su Sesi Neden Tuvalet İhtiyacını Doğurur?

Su sesi duyunca tuvalet ihtiyacı gelmeyen kişi çok azdır. Özellikle uyku sırasında yapılan bu “eşek şakası” pek çok insanın uykularını bölmüş bile olabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu