USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Sokak röportajında Erdoğan için akıl almaz sözler... 'Ondan önce İslamiyet yoktu'

Sokak röportajında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili sarf edilen sözler akıllara durgunluk verdi. Röportajda Erdoğan'ın Hz. Muhammed'in varisi olduğu öne sürüldü, Ondan önce İslamiyet yoktu denildi.

Sokak röportajında Erdoğan için akıl almaz sözler... 'Ondan önce İslamiyet yoktu'
03-02-2023 14:13
Google News

Bir ÖZETİ| sokak röportajında mikrofon uzatılan iki yurttaşın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili söylediği sözleri duyanlar kulaklarına inanamadı. 

Bir YouTube kanalı adına yapılan sokak röportajında sözkonusu iki kadın yurttaştan biri, AKP'li Cumhurbaşkanı'na övgüler yağdırırken "İslamiyet'i yerine getirdi, Erdoğan'dan önce İslamiyet yoktu" ifadelerini kullandı. 

Diğeri ise ''Erdoğan, Peygamber Efendimizin varisidir, arkadaşıdır" iddiasında bulundu. Aldığı yanıtlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan muhabir de "Tövbe haşa! Bu kadar şirk koşulmaz. Bunu kabul etmiyorum" diye yanıt verdi. 

Bu görüntüler sosyal medyada da gündem oldu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?

Genellikle filmlerde ve bazı dizilerde, arabaların şiddetli bir çarpışmadan sonra alevler içinde kaldığını ve devamında çok kısa bir süre içinde de patladığını görürüz. Peki arabalar gerçekten bir çarpışmadan sonra patlayabilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu