USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Snapchat, Sohbet Bölümüne Reklam Getiriyor

Snapchat, sohbet bölümüne "Sponsorlu Snap" reklamlarını ekliyor. Reklamlar, kullanıcıları rahatsız etmeyecek şekilde tasarlandı.

Snapchat, Sohbet Bölümüne Reklam Getiriyor
08-10-2024 23:33
Google News

Snapchat, ÖZETİ| uygulamasının Sohbet sekmesine reklam yerleştireceğini duyurdu. Artık Snapchat kullanıcıları, arkadaşlarının mesajlarının yanında "Sponsorlu Snap" adı verilen reklamlara da rastlayacak.

Reklamlar, kullanıcıları rahatsız etmeyecek şekilde tasarlandı. Kullanıcılar, Sponsorlu Snap’lerden bildirimle haberdar edilmeyecek ve bu reklamlar normal mesajlardan kolaylıkla ayırt edilebilecek.

Sponsorlu Snap’ler açılmadığında mesajları kaybolacak

snapchat

Eğer bir kullanıcı Sponsorlu Snap’i açmazsa, bu mesaj zamanla gelen kutusundan kaldırılacak. Ancak eğer kullanıcı reklama tıklayıp açarsa o zaman reklama yanıt verebilir veya daha fazla bilgi edinmek için bağlantılara göz atabilir. Snapchat’in bu yeni reklam alanının lansman ortağı ise Disney olarak belirlendi.

Aynı zamanda Snapchat, kullanıcıların yeni yerler keşfetmesine yardımcı olmak için Snap Haritası’nda “Tanıtılan Yerler” özelliğini de hayata geçiriyor. Yerel işletmelerin daha önce reklam verebildiği Snap Haritası, şimdi ulusal markaların da konumlarını tanıtmasına olanak tanıyor. McDonald’s ve Taco Bell gibi tanınmış markaların yer alması dikkat çekiyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu